Hoppa till innehåll
ProBike Sverige AB logotyp

SÖKER VI NU FLER MEKANIKER/TEKNIKER

TILL VÅR HELT NYA ANLÄGGNING I TÄBY BEHÖVER VI NU STÄRKA UPP MED FLER MEKANIKER/TEKNIKER

ProBike är Sveriges största återförsäljare av motorcyklar och våra huvudsakliga leverantörer är Harley-Davidson, Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, Gilera, Derbi, Energica, Kawasaki & Honda. Vi har i dagsläget fyra anläggningar (Malmö, Göteborg och Stockholm). Vårt huvudkontor finns i Täby Kyrkby.

DINA EGENSKAPER

Som mekaniker hos oss är det viktigt att du är en glad och positiv lagspelare. Vi jobbar i en säsongsbransch vilket gör att tempot skruvas upp under våren och sommaren, så det är viktigt att du är stresstålig och gillar ett högt tempo. Vi ser gärna att du har fordonsteknisk utbildning eller annan mekanisk utbildning i grunden och/eller har erfarenhet av att reparera och utföra service på fordon.

Har du ett genuint intresse för motorcyklar samt innehar körkortsbehörighet A så är det självklart meriterande. Du får gärna vara driven och gilla att finna information hos våra leverantörer gällande tekniska frågor.

OM JOBBET

Vi erbjuder ett omväxlande arbete som mekaniker i en organisation som växer och utvecklas. Du kommer att få jobba med branschens finaste produkter och vi kommer att certifiera dig som mekaniker för dessa varumärken. Tjänsten avser heltid, tillsvidareanställning med månadslön efter överenskommelse. Kollektivavtal finns & övriga förmåner berättar vi gärna mer om när vi får chansen att träffas.

ÄR DU INTRESSERAD?

Tjänsten avser heltid och tillträde sker så snart som möjligt.

Skicka din ansökan och CV till vår verkstadschef Fredrik
Boström på mejl fredrik.bostrom@probike.se
Skriv gärna Ansökan Mekaniker i ämnesraden. Vi kommer dock att göra intervjuer löpande och tjänsterna kan när som helst tillsättas.

Vi ser fram mot att höra från dig!
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 apr. 2023 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ProBike är Sveriges största återförsäljare av motorcyklar och våra huvudsakliga leverantörer är Harley-Davidson, Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, Kawasaki & Honda. Vi har i dagsläget fyra anläggningar (Malmö, Göteborg och Stockholm). Vårt huvudkontor finns i Täby Kyrkby.

Liknande jobb