Fordonssäljare till ProBike i Täby

Fordonssäljare till ProBike i Täby

Vi öppnar snart ny anläggning för försäljning av motorcyklar och mopeder. Vill du arbeta och utvecklas inom motorcykelbranschen, förstår kundens behov, är serviceinriktad och älskar kundkontakten? Då är det kanske dig vi söker!

Probike Stockholm Norr i Täby Kyrkby söker nu fler engagerade medarbetare som tillsammans med oss vill jobba för att utveckla branschens bästa motorcykelföretag ännu mer!

Nu söker vi en duktig och driftig säljare som kan förstärka vår försäljningsorganisation på vår nya anläggning i Täby kyrkby.

Vi tror att du har varit i fordonsbranschen en tid samt är en positiv person som ger det där lilla extra, samtidigt som du brinner för att ge våra kunder bästa möjliga service. Vi jobbar i en säsongsrelaterad bransch vilket gör att man måste vara stresstålig och vara van vid att hålla många bollar i luften samtidigt.

Du kommer att sälja nya och begagnade fordon till entusiastiska kunder vilket gör att du bör älska försäljning, kundrelationer och att hitta bästa möjliga lösning för våra kunder.

Vi sätter stort värde i ditt engagemang och servicekänsla samt att du är initiativrik och förtroendeskapande.

Tjänsten innefattar att ansvara för ett eller fler av våra märken och tillsammans med platschefen göra budget, lägga beställningar men främst att sälja dessa fordon.

Tidigare erfarenhet av fordonsförsäljning och i synnerhet motorcyklar är meriterande. Vi har öppet mån-lör och arbetstiden är schemalagd därefter.

I arbetsuppgifterna ingår också försäljning av vårt stora tillbehörssortiment av kläder, hjälmar, skor samt extrautrustning för mc.

Vi ser det som självklart att du brinner för försäljning och vi lägger stor vikt vid din personlighet. Du bör vilja utvecklas med oss och verka för att branschens bästa motorcykelföretag ännu bättre!

Observera att vi är i en säsongsbetonad bransch vilket gör att du måste vara stresstålig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Försäljning av nya och begagnade motorcyklar.
Hjälpa våra kunder med finansiering och försäkring.
Professionell rådgivning till kunder vid pris och produktfrågor.
Försäljning av tillbehör och förarutrustning.
Se till att våra fordon syns i våra säljkanaler.


Personliga egenskaper


Du har förmåga att skapa förtroende och gillar relationen med kund.
Du har ett stort intresse av att jobba med försäljning och motiveras av att hitta bästa möjliga lösning för kunden.
Du har ett professionellt och positivt förhållningssätt.
Du bör ha god datavana och inte vara telefonrädd.
Du bör ha körkort med behörigheter A & B.
Du bör vara ordningsam och samarbetsvillig.

Tjänsten avser tillsvidareanställning heltid.


Om Probike


Probike är Sveriges största återförsäljare av motorcyklar.
Våra huvudsakliga leverantörer är Harley-Davidson, Honda, Kawasaki, Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio & Vespa Vi har i dagsläget fyra anläggningar fördelat på Malmö, Göteborg & Stockholm. I Täby finns även vårt huvudkontor & lager.


Är du intresserad ?


Tjänsten avser heltid och tillträde sker så snart som möjligt. Skicka din ansökan och CV till mattias.pettersson@probike.se Skriv gärna Ansökan Fordonssäljare i ämnesraden.

Vi kommer dock göra intervjuer löpande och tjänsten kan när som helst tillsättas, så skicka din ansökan idag!
Mer info
Telefon 0856257000
Område Täby
Yrkesroll Fordon, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.probike.se
Sista ansökningsdag 13 mars 2023 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ProBike är Skandinaviens största återförsäljare av motorcyklar och våra huvudsakliga leverantörer är Harley-Davidson, Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, Kawasaki, Honda, Energica & Sherco. Vi har i dagsläget fyra anläggningar (Malmö, Göteborg och Stockholm). Vårt huvudkontor finns i Täby Kyrkby.