Hoppa till innehåll
Nytida logotyp

Mellansjö skola söker en specialpedagog 100%

Om tjänsten
Vi söker en specialpedagog till vårt elevhälsoteam då nuvarande specialpedagog går i pension. Som specialpedagog kommer du tillsammans med rektor, elevhälsoteam och övrig personal att verka för en god pedagogisk lärmiljö med målet att alla elever ska må bra och utvecklas utifrån sina förutsättningar och nå så långt som möjligt.
Arbetet som specialpedagog är mångfacetterat och innebär olika former av främjande, förebyggande och åtgärdande specialpedagogiska insatser med fokus på att leda personalen i att verka för en tillgänglig lärmiljö för alla elever.
Du kommer att arbeta nära både elever och personal och i uppdraget ingår handledning och utbildning av lärare och elevassistenter.
Tillsammans med personalen bidrar du med din kompetens vid planeringen av det fortsatta pedagogiska arbetet med ledning och stimulans, extra anpassningar samt särskilt stöd med elevernas bästa i fokus. Du leder arbetet med pedagogiska uppföljningar och utredningar.
Du bistår med din kompetens i skolutvecklingsfrågor, samverkar med pedagoger och rektor i arbetet med att hitta framgångsrika arbetssätt som gynnar elevernas lärande.
Exempel på arbetsuppgifter:
  • driva elevhälsoarbetet på enheten genom specialpedagogiska insatser
  • genomföra pedagogiska uppföljningar och utredningar
  • vara en del av arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet på enheten
  • leda/delta i möten med vårdnadshavare samt andra interna och externa kontakter
  • samverka med övriga i elevhälsoteamet på skolan för en helhetssyn
Om du inte har relevant utbildning men erfarenhet så erbjuder vi möjlighet till vidareutbildning.

Om skolan
Vi är en resursskola årskurs 1-9 i Täby Kyrkby som ligger naturskönt vid Vallentuna sjön. Skolan har 78 elever fördelade på sju klasser.

Vi har kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvård- och skobidrag.

Titta gärna på Mellansjö skolas Instagram: https://www.instagram.com/nyti...

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

Övrigt
Anställningsform: tillsvidare med 6 månaders provanställning
Lön: vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: 2023-08-11
Sista ansökningsdag: 2023-04-28
För mer information kontakta: bitr. rektor Ulrika Bergström 076-760 99 74
Facklig kontakt: Sveriges Lärare 077-515 05 00
Innan anställning ska du uppvisa ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret.

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Bli en Mellansjöare!" nedan.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Kontaktperson
Nytida AB
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 maj 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se nytida.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare