Elektriker/ tekniskt säljstöd

Elektriker/ tekniskt säljstöd

Om Elit - Säkra svensk industris kvalitet
Elit Instrument erbjuder industrin produkter och tjänster inom tryck-, temperaturmätning, eltest och fastsättning. Några leverantörer är världsledande och kända, andra relativt små men ytterst specialiserade inom sin nisch. Gemensamt för dem alla är att de valt Elit som samarbetspartner för att representera deras produkter för svensk industri.

Vår affärsidé är att erbjuda produkter och tjänster utifrån kundens specifika behov och applikation samt bli en samarbetspartner som gör kunden mer framgångsrika i sin affär. Vi är i regel alltid med och hjälper till som rådgivare vid framtagande av produkter och tjänster. Med vår långa erfarenhet och höga kunskapsnivå arbetar vi nära kunden som specialister på de produkter vi representerar tillsammans med våra partners. Vi verkar i hela Sverige med engagerade och tekniskt kunniga regionsansvariga säljare och tekniker.

Elit är ett företag som verkar för en bättre miljö genom att ständigt värderar det vi gör utifrån vår miljöpåverkan. Vi skall föreslå produkter och lösningar utifrån ett livscykelperspektiv.

Långsiktighet är viktigt för oss och att vi levererat produkter till svensk industri sedan 1945 ser vi som ett bevis på att vi lever som vi lär.

Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Engagemang, kunskap & långsiktighet - välkommen till Elit!

Läs mer på: https://www.elit.se

Dina arbetsuppgifter

Service, support och kalibrering av Elsäkerhetsprovare på plats hos kund samt i våra lokaler i Täby. Du kommer även jobba med reparation och felsökning samt vara tekniskt säljstöd till säljteamet. Om du är duktig på el eller automation så lär vi dig resten!

Din profil

Vi söker dig som är ansvarsfull gillar ett högt tempo och har god problemlösningsförmåga. Du har intresse för elektronik och att skapa mervärde för kund. Som el-tekniker bör du trivas med att ta eget ansvar och samtidigt se utvecklingsmöjligheter utifrån Elits affärsområden.

Du kan ha förvärvat dina kunskaper genom arbetslivserfarenhet eller är utbildad inom el, elektronik och ellära. Kunskaper inom elektronikkonstruktion är meriterande.

Du bör gilla friheten som arbetet innebär och att ingen dag är den andra lik samt att du gillar och har möjlighet att vara ute i den svenska industrin. Du får även räkna med några övernattningar per månad.

Det behövs en god förståelse för teknisk information och B-körkort är ett krav. Du skall även kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift samt ha god förståelse för engelska i tal och skrift.


Ansökan


I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på tel 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se dock senast den 20 mars.
Mer info
Kontaktperson Kurt Ståhl
Telefon 0739-465805
Område Täby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du elektriker och vill slippa dra kabel? Har du ett stort intresse för el och är lösningsfokuserad? Då kan utvecklas till ett yrke som service- och kalibreringstekniker hos oss. Vi söker dig med el- eller styr och regler- bakgrund.