Hoppa till innehåll

Verkstadschef till Täby!

Vi söker verkstadschef till vår anläggning i Täby

J BIL är ett värderingsstyrt företag vars två viktigaste mål är kundnöjdhet och personalens trivsel och engagemang. Vi jobbar efter våra kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik. Hos oss är det viktigt att besluten fattas av den som har kunskapen, samt att alla blir sedda och bekräftade varje dag.

Vi söker nu en Verkstadschef som ska driva och utveckla vår verkstad I Täby. Här är vi en fullserviceverkstad och jobbar med varumärkena Peugeot, Citroën, Opel och Mitsubishi.

Om jobbet

Som verkstadschef har du personal- och resultatansvar för verkstan som idag består av 20 duktiga medarbetare med en passion för fordon och omsätter idag 34 milj.

Som verkstadschef ansvara du för den dagliga driften och har ett övergripande ansvar för verkstad och reservdelar. Du ansvarar för bemanningen och personalen inom teamet med tekniker och servicerådgivare. I arbetsuppgifterna ingår också att skapa bra förutsättning för kundnöjdhet, kostnadseffektivitet, intäkter inom eftermarknad.

Stort fokus ligger på ledarskapet och ansvar för hela anställningscykel- allt från rekrytering, ledning, fördelning av arbetet, kompetensutveckling och engagemang av personal.

I rollen som verkstadschef ingår du i den lokala ledningsgruppen där du driver det strategiska arbetet mot en lönsam servicemarknad.

Om dig
Vi söker dig som har ett starkt eget driv och initiativkraft. Du är en person som har tidigare erfarenhet inom fordonsbranschen och har fordonsteknisk kunskap.

Utbildning är inte det viktiga utan erfarenheten är det viktigaste. Du har en naturlig förmåga att leda och skapa goda resultat och motiveras av utmaningar.

Du ska vara van vid att arbeta i Microsoft Office-miljö och det är meriterande att ha erfarenhet i affärssystemet Kobra.

Stor vikt läggs vid din personlighet, och det är viktigt att du är intresserad av att arbeta med utveckling av såväl processer och arbetsrutiner som utveckling av dina medarbetare i teamet. Du är flexibel och ödmjuk samt kan jobba i ett högt tempo. Har en god förmåga att kunna prioritera vad som behövs göras.

Du har god kunskap i svenska i tal och skrift.
B-körkort fordras.

Ansökan
Ansök senast 30 november 2023. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Servicemarknadschefen Jenny Scherdin via jenny.scherdin@jbil.se. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
K.W. Bruun Automotive AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (-1 dagar kvar)
Område
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

K.W. Bruun & Co är en av Nordens största och mest innovativa bilimportörer - Vi bygger vår framgång på förståelse, fokus och 100 års erfarenhet K.W. Bruun & Co är en koncern som ägs av en familjefond med rötter som sträcker sig tillbaka till1914, då grundaren K.W. Bruun sålde de allra första bilarna. Idag är vi en av Nordens största bilimportörer med bil- och reservdelsimport av bilmärkena Peugeot, Citroën, DS, Opel och Mitsubishi i Danmark och Sverige. Koncernens fokusområden är Bilimport, Digital innovation och Investering. Under en sexårsperiod har K.W. Bruun & Co fördubblat sin omsättning till 9,4 miljarder. kronor och mer än femdubblat sitt resultat till över 800 miljoner kronor. Dessa resultat har uppnåtts genom en effektiv affärsmodell, en ambitiös organisation och en utpräglad vinnarkultur där det är en kort väg från tanke till handling - en affärsstrategi och kultur vi även kallar Agile och C.A.R.E. Koncernen sysselsätter ca. 500 kompetenta och ambitiösa medarbetare, vilka med en agil affärsstrategi, förståelse, noggrannhet och goda affärsinsatser skapar förutsättningarna för vår framgång och samtidigt fortsätter att skriva berättelsen om K.W. Bruun & Co. 2020 grundades Classic Car House A/S, en kommande unik mötesplats för människor med hängivenhet och kärlek till klassiska bilar. www.kwbruun.com Primära bolag i i K.W. Bruun-koncernen K.W. Bruun & Co K.W. Bruun Invest A/S K.W. Bruun NxT A/S K.W. Bruun Import A/S K.W. Bruun Automotive A/S (Peugeot, Citroën, DS, Opel Danmark) K.W. Bruun MMC A/S (Mitsubishi Danmark)K.W. Bruun Automotive AB (Peugeot,Citroën, DS, Opel Sverige) K.W. Bruun MMC AB (Mitsubishi Sverige)K.W. Bruun Logistik A/S K.W. Bruun Logistik AB Bilabonnement A/S Classic Car House A/S Quickpoint A/S Gran Turismo Cars A/S
https://www.kwbruun.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Täby
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga