Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Country Finance Director till internationellt bolag i norrort

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Som Country Finance Director kommer du att vara den drivande kraften bakom vår finansiella styrka i landet. Du kommer inte bara leda och utveckla vårt finansiella team utan också agera som en strategisk partner för den lokala ledningen samt ha det övergripande ansvaret för redovisning och regelverksefterlevnad. I denna nyckelroll blir du en del av vårt ledningsteam och rapporterar direkt till vår VD.

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.
  • Leda och utveckla ekonomifunktionen och teamet.
  • Övergripande finansiellt ansvar för bolagets redovisning, finansiella processer och efterlevnad av interna och externa standarder.
  • Ansvara för finansiell planering, budgetering och analys
  • Ansvara för extern och intern rapportering inkl. skatter och myndighetsrapportering
  • Kontaktperson till revisorer och internrevisorer
  • Ansvara för cash management
  • Stötta de övriga i managementteamet gällande ekonomirelaterade frågor och analys.
  • Ansvara för system och processutveckling
Utöver detta innebär rollen även att man aktivt är del i att driva och utveckla affären tillsammans med de övriga i ledningsgruppen samt en drivande part i olika kommittéer.

Vem är du?

Vi söker en engagerad ledare med djupgående erfarenhet och en bevisad framgångsrik karriär inom både controlling, redovisning och affärsutveckling. Du har en magisterexamen inom ekonomi, finans eller motsvarande och minst 7 års erfarenhet på liknande befattningar.

Som den perfekta kandidaten har du en kraftfull vision och ett strategiskt sinne för att fatta informerade beslut som påverkar företagets framgång. Du drivs även av att utveckla och inspirera ditt team och främja en kultur av samarbete och excellens. Genom att uppmuntra individuell tillväxt och uppskatta mångfald kommer du att bygga en stark och motiverad organisation som tillsammans når våra gemensamma mål. Du är kommunikativ, prestigelös och trygg i ditt arbete och en fena på att bygga långsiktiga relationer med både interna och externa intressenter.

Har du dessutom erfarenhet av internationell verksamhet och M&A är det meriterande. Du har god datavana och systemintresse och är en erfaren användare av Officepaketet. Du talar och skriver även svenska och engelska flytande.

Vi erbjuder

Här erbjuds du en varierad och flexibel tjänst i ett spännande bolag i tillväxt. Vi har en bra teamanda, ett nära samarbete och ömsesidig respekt för varandra. Om detta är lika viktigt för dig som det är för oss så skicka gärna in din ansökan idag.

I den här rekryteringen arbetar vill tillsammans med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.
Mer info
Kontaktperson
Marie Källström
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 okt. 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare