Reservdelschef

Reservdelschef

Vi söker reservdelschef till vår anläggning i Täby
J BIL är ett värderingsstyrt företag vars två viktigaste mål är kundnöjdhet och personalens trivsel och engagemang. Vi jobbar efter våra kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik. Hos oss är det viktigt att besluten fattas av den som har kunskapen, samt att alla blir sedda och bekräftade varje dag.

Vi söker nu en reservdelschef som ska driva och utveckla vår reservdelsavdelning på anläggningen. Här är vi en fullserviceverkstad och jobbar med varumärkena Peugeot, Citroën, Mitsubishi, Opel, Hyundai, Mazda, Alfa Romeo och Jeep.

Om jobbet
Reservdelsteamet i Täby består av två personer och jobbar med försäljning och rådgivning både till interna och externa kunder. Funktionen är tätt sammankopplad med både försäljningen och verkstaden vilket gör rollen otroligt viktig. Det är en omväxlande tjänst som också innefattar en hel del kontakt med våra olika generalagenter.

I rollen som reservdelschef ingår du i den lokala ledningsgruppen. Rollen innefattar omsättning-, beläggnings- och resultatansvar för reservdelsavdelningen och du ansvarar att driva avdelningen mot uppställda mål och nyckeltal. Du ansvarar även för lager- och lagervärde och minimering av inkurans samt har personalansvar för en reservdelssäljare inom din funktion.

Om dig
Vi söker dig som har ett starkt eget driv och initiativkraft. Du är en person som har tidigare erfarenhet inom fordonsbranschen och som nu vill ta nästa steg och utveckla dig till ledare. Du har en naturlig förmåga för att skapa goda relationer och resultat. Genom lyhördhet och en uppriktig nyfikenhet finner du rätt lösningar för kundens behov. Du bygger och bevarar relationer med kunder och kollegor för att nå våra mål.

För dig är ordning och reda i en lagermiljö en självklarhet, även under ett högt tempo, och du sätter stolthet i att saker blir gjorda i tid med hög kvalité. Du ska vara van vid att arbeta i Microsoft Office-miljö och det är meriterande att ha erfarenhet i affärssystemet Kobra.

Stor vikt läggs vid din personlighet, och det är viktigt att du är intresserad av att arbeta med utveckling av såväl processer och arbetsrutiner som utveckling av dina medarbetare i teamet. Du drivs av att entusiasmera andra och skapa en bra teamkänsla. Vi vet att en framgångsfaktor är att du tycker om att ha många kontaktytor och att du gillar att ha flera projekt igång samtidigt.

Du har god kunskap i svenska i tal och skrift.
B-körkort fordras.

Varaktighet: Tillsvidareanställning

Tillträde: Omgående/enligt överenskommelse

Arbetstid: Heltid, 6 månaders provanställning

Ansökan
Ansök senast 12 februari 2023. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Inköp- & Reservdelschef Christoffer Wehlin via christoffer.wehlin@jbil.se. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är auktoriserad återförsäljare och verkstad för varumärkena Peugeot, Opel, Citroën, Mitsubishi, Mazda, Hyundai, Jeep och Alfa Romeo. Vi säljer och utför service/reparationer på både nya och begagnade person- och transportbilar.