Hoppa till innehåll
J BIL logotyp

Garantihandläggare

Publiceringsdatum
30 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker garantihandläggare till vår anläggning i Täby
J BIL är ett värderingsstyrt företag vars två viktigaste mål är kundnöjdhet och personalens trivsel och engagemang. Vi jobbar efter våra kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik. Hos oss är det viktigt att besluten fattas av den som har kunskapen, samt att alla blir sedda och bekräftade varje dag.

Om jobbet
Vi söker en garantihandläggare till vår anläggning i Täby. I den dagliga driften vägleder du och ger teknisk support till verkstad och kundmottagning. Arbetet sköts i enlighet med generalagentens processer och standards med rätt hjälpmedel och verktyg. I arbetet ingår också fakturering av garantiärenden, verkstadsarbeten, serviceavtal och vid behov hjälpa till som servicerådgivare. Du är en del av teamet i fronten och är behjälplig med förekommande ärenden, tillsammans arbetar ni med att proaktiv bearbeta kunder, planerar och ansvarar för en optimerad drift och produktivitet på verkstaden.

Som garantihandläggare är du vår kontaktperson gentemot våra generalagenter i alla ärenden relaterade till garantier samt att du deltar vid årliga revisioner. I rollen ingår även att löpande utbilda kollegor i fall processer och rutiner förändras av generalagent.

I rollen som garantihandläggare rapporterar du till Verkstadschef.

Om dig
Vi söker dig som på ett naturligt sätt har sinne för att skapa goda relationer och resultat. Genom lyhördhet och en uppriktig nyfikenhet finner du rätt lösningar för kundens behov oavsett om kunden är intern eller extern. Du bygger och bevarar relationer med kunder och kollegor för att nå våra mål. Du är en teamspelare som visar uppmärksamhet och omtanke om människorna i din närhet.

Du är bra på problemlösning som skapar mervärde och du har god insikt i att ordning & reda leder till kvalitet och effektivitet i flera led. I mer intensiva stunder behåller du både ditt lugn, fokus och goda humör. Du har lätt för att skapa arbetsglädje, tar ansvar för ditt uppdrag och du är engagerad och har en vilja till att utmana och utveckla dig själv.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknade tjänster inom servicemarknad. Kunskaper i Kobra och Cabas är en stor fördel. Dock inget krav. God datavana är ett krav, likaså goda kunskaper i svenska.

Vi lägger stor vikt på personlighet och att du förstår våra kärnvärden och är beredd att jobba enligt dem till 100%.

Övrigt
Tillsvidareanställning, inleds med sex månaders provanställning. Körkort B fordras.

Ansökan
Ansök senast 30 november 2023. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Plats- & Verkstadschef Simon Carlsson på telefon 073-460 30 01 eller via simon.carlsson@jbil.se. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
J BIL logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 dec. 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är auktoriserad återförsäljare och verkstad för varumärkena Peugeot, Opel, Citroën, Mitsubishi och Hyundai. Vi säljer och utför service/reparationer på både nya och begagnade person- och transportbilar.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Täby
Fordon
Företagslogga
Sollentuna
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Täby
Fordon
Företagslogga
Täby
Fordon
Företagslogga
Stockholms stad
Fordon
Företagslogga