Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vi söker bilvårdare till vår anläggning i Täby
J BIL är ett värderingsstyrt företag vars två viktigaste mål är kundnöjdhet och personalens trivsel och engagemang. Vi jobbar efter våra kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik. Hos oss är det viktigt att besluten fattas av den som har kunskapen, samt att alla blir sedda och bekräftade varje dag.

Om jobbet
Rekonditionering är ett hantverk och som bilvårdare ansvarar du för att iordningställa, tvätta och polera fordonen utvändigt samt tvätta och städa dem invändigt. Har du erfarenhet från olika system av lackbehandlingar så är det mycket meriterande. Du genomför noggranna fysiska inspektioner inför leverans till kund samt transporterar fordon vid behov.

Rekonditioneringen är en viktig kugge i flödet mellan de olika avdelningarna. För att lyckas i rollen behöver du, förutom att ha god samarbetsförmåga även självständigt kunna planera ditt eget arbete och hela tiden 'ligga steget före'.

Ett professionellt bemötande gentemot kunder och kollegor samt att du säkerställer att det dagliga arbetet flyter på och leder till en positiv kundupplevelse, är en självklarhet. Målet är att du överträffar kundens förväntningar när du återlämnar bilnycklarna.

Om dig
Vi söker dig som har stor erfarenhet inom rekonditionering och bilvård samt kunskap av maskinpolering. Du har ett brinnande intresse för bilar och är duktig på praktisk problemlösning som skapar mervärde för kunden. Det är av stor vikt att du har förståelse för värdet av varsamhet i arbetet med våra fordon.

Som person kan du på ett naturligt sätt skapa goda relationer, du är lyhörd och nyfiken gentemot kundens och teamets behov. Du har ett starkt sinne för struktur och planering av din arbetstid. Du har förmåga att behålla fokus, lugn och ett gott humör när det kan vara mycket att göra.

Som person är du driven, du vill utveckla och utmana dig själv. Du är kvalitetsmedveten och noggrann.

Det är krav på B-körkort.

Tillsvidareanställning, inleds med sex månaders provanställning.

Ansökan
Ansök senast 4 juni 2023. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Verkstadschef Simon Carlsson på telefon 073-460 30 01 eller via simon.carlsson@jbil.se. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är auktoriserad återförsäljare och verkstad för varumärkena Peugeot, Opel, Citroën, Mitsubishi, Mazda, Hyundai, Jeep och Alfa Romeo. Vi säljer och utför service/reparationer på både nya och begagnade person- och transportbilar.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare