Hoppa till innehåll
Hedin Bil logotyp

Sales Advisor Täby Digital Store

Ansök nu
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?
Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.

Arbetsuppgifter
Som Sales Advisor ansvarar du för butiken och dess utställning. I arbetet ingår dagliga kontakt med kunderna och att alltid leverera bästa möjliga service. Rollen innefattar att hjälpa kunderna med att boka provkörning, produktpresentationer samt förmedling till någon av våra anläggningar. I arbetsuppgifterna ingår även administrativa uppgifter som exempelvis kontaktuppföljning efter billeverans.


Nyckelkompetenser/förmågor:

  • Erfarenhet av serviceinriktat arbete
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska, i tal och skrift
  • Förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer
  • Lättlärd och bra på att skapa effektivt samarbete med dina kollegor
  • Positiv och är bra på att ta egna initiativ
  • Du drivs av ett högt arbetstempo
Varför jobba med oss?
Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin Bil AB är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group som är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer.

Hedin Bil är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster med 122 anläggningar runt om i landet och ca 2000 medarbetare. Visionen är att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Hela koncernen sysselsätter fler än 8000 personer och har cirka 270 anläggningar i 14 länder. Hedin Mobility Group representerar över 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare