Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Technical Trainer till Mycronic!

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du arbeta med avancerade elektronikprodukter och vara en del av ett dynamiskt och innovativt företag som strävar efter att ligga i framkant när det gäller teknisk utveckling och produktinnovation? Sök då till rollen som Technical Trainer hos Mycronic! Urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN:
Mycronic är en ledande leverantör av produktionsutrustning inom högteknologisk elektronik, en spjutspets inom elektronikindustrin, som nu söker efter en Technical Trainer som vill vara med att driva och utveckla verksamheten. I rollen som Technical Trainer kommer du arbeta med komplexa maskiner, dokumentation och träning för servicetekniker, internanställda och företagets kunder. Tjänsten innefattar arbete i olika roller, såsom instruktör, utbildningsutvecklare, koordinator, teknisk skribent och ämnesexpert. Du kommer även att delta i den pågående digitaliseringen som företaget genomgår. På sikt kan affärsresor förekomma till kunder i Asien och USA.

Dina primära ansvarsområden:
 • Utveckla utbildningsmaterial, program och kurser
 • Leverera träning, både i klassrum och digitalt
 • Planera och administrera kurser
 • Utveckla produktdokumentation
 • Tillhandahålla produktteknisk information och korrekturläsa dokumentation
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område
 • Har en bakgrund och gedigen kunskap inom teknik och naturkunskap
 • Har arbetat några år med komplexa maskiner, installation och utbildning
 • Talar och skriver flytande engelska och svenska
Vid denna rekrytering kommer vi utöver formella kompetenser även lägga stort vikt vid dina personliga egenskaper och intresse för rollen. Som person tror vi att du är nyfiken, kreativ, kommunikativ, lösningsorienterad, älskar teknik, är trygg i ditt arbete och vill lära dig nya saker.

OM KUNDFÖRETAGET:
Mycronic är ett svenskt högteknologiskt företag med mer än 1200 anställda idag. De är banbrytande på sin marknad och har i över 40 år utvecklat och tillverkat komponenter för elektronik- och displaytillverkare för att förbli konkurrenskraftiga. Idag har de kunder och distributörer i över globalt där deras innovativa produkter, tjänster och lösningar levereras för att skapa morgondagens elektronik.

Mycronic erbjuder dig chansen att komma in i ett lönsamt och växande bolag med öppen arbetskultur och erfarna kollegor. Det är en miljö där kollegor lär och utvecklas av varandra för att driva innovationen och öka kundvärdet. Mycronic fortsätter genom sin teknik göra det omöjliga möjligt.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Mycronic och vår sida är att du på sikt blir direktanställd hos kunden. Då tjänsten innefattar resor krävs svenskt medborgarskap.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Placering: Stockholm, Täby
 • Rekryteringsansvarig: Johanna Nilsson
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?