Hoppa till innehåll

Supplier Quality Engineer till Mycronic

Mycronic söker nu en Supplier Quality Engineer som ska arbeta med att förbättra och utveckla deras leverantörsprocesser. Gillar du att arbeta med kvalitetsförbättring och har ett starkt tekniskt intresse så kan det här vara en roll för dig. Sök idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN:
I rollen som SQE hos Mycronic kommer du att ansvara för att utveckla, förbättra och följa upp leverantörs- och kvalitetsprocesser. Du kommer att arbeta proaktivt med fokus på att stärka kvalitén i dessa processer. I rollen kommer det krävas ett stort ansvarstagande och det är viktigt att du kan driva ditt arbete självständigt. En stor del av arbetet handlar om att bedöma och identifiera nya leverantörer samt upprätta kvalitetsplaner för befintliga. Du kommer även att analysera och bedöma risker kring kvalitet som kan vara kritiska för Mycronics affär samt deras projekt. Slutligen kommer du att vara med och supportera hur förbättring av de olika processtegen kan definieras och implementeras på ett bra sätt.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av att:
 • Proaktivt identifiera, utreda och tillsammans med leverantörer och medarbetare förhindrar kvalitetsbrister
 • Granska statistik och leda kvalitetsförbättrande aktiviteter utifrån analys
 • Föra dialog med svenska såväl som internationella leverantörer i kvalitetsfrågor
Tjänsten innebär mycket resande och du får räkna med cirka 2-3 resdagar per månad.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en examen inom Supply chain eller liknande
 • Har 2-3 års erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter
 • Har erfarenhet av ISO-arbete
 • Har mycket god teknisk förståelse
I denna rekrytering kommer vi utöver formella kompetenser även lägga stort vikt vid dina personliga egenskaper och intresse för rollen. Motivera väl i din ansökan varför du är intresserad.

OM KUNDFÖRETAGET:
Mycronic är ett svenskt högteknologiskt företag med mer än 1200 anställda idag. De är banbrytande på sin marknad och har i över 40 år utvecklat och tillverkat komponenter för elektronik- och displaytillverkare för att förbli konkurrenskraftiga. Idag har de kunder och distributörer i över globalt där deras innovativa produkter, tjänster och lösningar levereras för att skapa morgondagens elektronik.

Mycronic erbjuder dig chansen att komma in i ett lönsamt och växande bolag med öppen arbetskultur och erfarna kollegor. Det är en miljö där kollegor lär och utvecklas av varandra för att driva innovationen och öka kundvärdet. Bolaget fortsätter genom sin teknik göra det omöjliga möjligt.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Mycronic och vår sida är att du efter några månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Placering: Täby, Stockholm
 • Rekryteringsansvarig: Johanna Nilsson
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
14 dec. 2023 (12 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Täby
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Täby
Teknik & Ingenjör
Företagslogga