Extrajobb som fastighetsskötare

Extrajobb som fastighetsskötare

Vill du jobba extra hos oss?

I arbetet som fastighetsskötare yttre skötsel ser du till att det är rent och snyggt i de yttre miljöerna kring fastigheter. Det innebär bland annat att hålla markytor fria från skräp och att tömma papperskorgar. Uppdraget avser skötsel av tre fastigheter belägna i Täby.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är självgående, ordningssam och van att följa instruktioner. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. B-körkort krävs, gärna tillgång till egen bil mot bilersättning. Tidrapportering kräver viss vana vid datorer/telefon.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna. Hos oss blir du en del av en växande verksamhet med kontor som täcker en stor del av Sverige. Genom vårt utbildningskoncept FS-akademin får du den kunskap och de redskap du behöver för att göra ett bra jobb.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Omfattning: Visstidsanställning, deltid på helger och helgdagar

Sista ansökningsdag: 2023-03-12. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För information: Thomas Pettersson, platschef, 010-424 10 58

Vi har gjort vårt val av kanaler för marknadsföring av denna rekrytering och undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Hemsida http://www.fastighetssnabben.se
Sista ansökningsdag 12 mars 2023 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fastighetssnabben arbetar med drift och förvaltning av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder komplett förvaltning med allt från drift, underhåll, hyresadministration, redovisning, bokslut till energianalys och optimering. Bland våra kunder märks såväl större som mindre fastighetsägare samt stat och kommun. Fastighetssnabben bedriver verksamhet i hela landet med huvudkontor i Gävle. Vi omsätter ca 500 miljoner och har ca 300 anställda.