Hoppa till innehåll

Redovisningskonsult

Ekonomiq ska nu förstärka bolagets personalstyrka med ytterligare en proffsig redovisningskonsult.

Som anställd på Ekonomiq vill vi att du är en rutinerad och självgående redovisningskonsult/ekonom, har en vilja att alltid serva dina kunder på bästa sätt samtidigt som du vill vara med och långsiktigt utvecklas med oss och våra kunder.

Ekonomiq arbetar i huvudsak som outsourcad ekonomiavdelning till våra kunder vilket innebär att vi sköter det mesta som har med redovisning och ekonomi att göra, allt från löpande redovisning, löner, skattedeklarationer, avstämningar, månads- och årsbokslut, årsredovisningar och deklarationer. Vårt kontor ligger i Täby. Hos oss har man närhet till både natur och kommunikationer, butiker i Arninge Centrum och åker du bil har du gratis parkeringsplatser vid kontoret.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Det är ett plus i kanten om du har rutin av att arbeta med årsredovisningar och deklarationer, men inget krav.

Du blir en del av ett proffsigt team av redovisningskonsulter, där du ges möjligheter till självständigt kundansvar och utveckling.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta på redovisningsbyrå men det är inget krav.

Du är självgående och med aktuella kunskaper inom redovisning och som person kan du hålla många bollar i luften samtidigt och förstår vikten av att prioritera.

Du behöver ha mycket god förmåga att utrycka dig på svenska i tal och skrift.

Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Om oss

Ekonomiq är en mindre men proffsig redovisningsbyrå som har funnits i branschen i snart 30 år. Vi är en auktoriserad redovisningsbyrå och medlemmar i SRF Konsulterna vilket är branschorganisationen som garanterar kompetens och kvalitet.

Vi värdesätter privatlivet hos våra konsulter vilket gör att vi arbetar för att hålla övertid på ett minimum och erbjuder alla anställda 6 veckors semester, sjukvårdsförsäkring och träningsbidrag.
EKONOMIQ logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
05 jan. 2024 (38 dagar kvar)
Område
Typ av anställning