Hoppa till innehåll
Coor Service Management logotyp

Drifttekniker med produktionsinriktning till Coor Täby*

Ansök nu
Till vårt team i Täby söker vi nu en drifttekniker som vill arbeta i en högteknologisk verksamhet. Gillar du fastigheter, teknik och problemlösning? Då har vi rollen för dig!

Om rollen
Du kommer vara del av en arbetsgrupp som tillsammans sköter driften av vår kunds fastigheter i Täby. Kunden är en global leverantör av produktionsutrustning med hög precision, här skapas innovativa produkter, tjänster och lösningar för att skapa morgondagens elektronik. Du kommer att arbeta i direkt anslutning till kunden och dennes fastigheter och blir därmed Coors ansikte utåt.

I dina arbetsuppgifter som drifttekniker ingår bland annat:
  • Utföra löpande ronderingar
  • Tillsyn & skötsel av fastigheterna
  • Felavhjälpande underhåll
  • Långsiktigt planerat underhåll i fastigheterna
  • Uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet
  • Kontakter med fastighetsägare och underentreprenörer
  • Lära sig anläggningarna för att kunna hantera olika driftsituationer som kan uppstå
  • Att medverka vid upprättande och uppföljning av underhållsplaner och förbättringsförslag
  • Att vara kundfokuserad och ha en affärsmässig kontaktyta mot kunden och dess hyresgäster genom att upprätthålla goda kundrelationer
Som drifttekniker hos oss har du ett stort eget ansvar, erbjuds möjlighet till en god kompetensutveckling och ingår i ett team med duktiga och trevliga kollegor. Beredskap ingår i tjänsten.

Vad erbjuder vi?
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

Coor är ett entreprenöriellt företag med hög innovationstakt, som månar om sina anställda och har ett modernt sätt att arbeta. Vi lever som vi lär med ett delegerat ansvar och stor frihet. Möjligheter att utvecklas inom ditt område finns både inom uppdraget såväl som Coor i stort.

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats som erbjuder pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar, friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivmed att säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats.

Din bakgrund
Detta är en spännande roll för dig som har en drift/fastighetsteknisk utbildning och ett par års arbetslivserfarenhet som tekniker inom fastighetsbranschen. Har du tidigare arbetat i industri-/produktionsmiljö är detta meriterande.

Du är van att hantera olika arbetsuppgifter och har den tekniska förståelsen. Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund, entreprenörer och arbetsgivare. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Vi söker en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla Coors leverans, både internt och mot kund.

Vi ser gärna att du har datorvana samt att din svenska är god i såväl tal som skrift. B körkort är ett önskemål.

Kontakt & information
För mer information vänligen kontakta anställande chef Said Niazi, 010-559 74 31. Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

#TipsaCoor

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 juni 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare