El-konstruktör till globalt bolag

El-konstruktör till globalt bolag

Om företaget

Vår kund är en global organisation inom elektronikteknologi . De tillverkar innovativa komplexa produkter och tillsammans med dotterbolag, agenter och distributörer finns de i över 50 länder. Deras vision är att vara den mest betrodda samarbetspartnern för de som skapar morgondagens elektronik.

Till deras elektronik-team letar vi efter dig som har en bred erfarenhet av el-konstruktion och vill arbeta i pågående/nystartade utvecklingsprojekt.

Din roll

Tjänsten är ett konsultuppdrag på inledande 6 månader där det finns stora chanser att ditt uppdrag därefter ytterligare förlängs. Som konsult via Clevry blir du anställd av Clevry och arbetar ute hos vår kund. Vid en telefonintervju kommer ansvarig rekryterare att berätta mer om företaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som el-konstruktör tillhöra du en en av flera el-konstruktörer på avdelningen PG ELECTRONICS där du arbetar med elkonstruktion i pågående/nystartade utvecklingsprojekt inom produktområde Pattern Generator system (display - och halvledarritare). Detta innebär konstruktion av el moduler, funktioner, rackar och kablage. Arbetet utförs i el/kablieringsverktyget E3, visst arbete utförs även i mekCAD SolidWorkd.

Arbetsuppgiften sträcker sig från concep/ designarbete till slutverifierad design/produkt. Det innebär att som deltagare i teamet för sin konstruktion delta i bygge av den försa prototypen samt utföra den felsökning, omdesign verifieringsarbete som krävs för slutverifiering. Det innebär även att ta fram tillhörande tillverkningsunderlag samt teknisk dokumentation som specifikationer, beskrivningar mm.

Utvecklingsarbetet sker i projektform med projektledare och deltagare från flera R&D discipliner samt även deltagare från produktion och service.
  Placering: Täby, Stockholm

  Omfattning: Heltid, 40h/vecka med möjlighet till flex

  Start: Början av år 2023
   Din profil
   Vi söker dig som har en högskole/civilingenjörsexamen inom elteknik. Du har arbetat brett inom industriell elkonstruktion i minst tre år. Detta med betong på design mot regulatoriska krav, kraft och multifunktionella elsystem. Det är mycket meritrande om du har arbetat i el/kableringsverktyget E3 alt gått utbildning i verktyget före start av uppdrag.

   Som person är du självgående och resultatdriven. Du har viss praktiskt handlag, kan montera och felsöka din design själv. Du har även god samarbetsförmåga samt förmåga att själv ta initiativ till att knyta kontakt med andra projektdeltagare inom och utanför elektronikgruppen.

   Rekryteringsprocessen
   I denna rekryteringsprocess samarbetar detta elektronikteknologi-företag med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

   Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

   Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare: anna.almen@clevry.com Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

   Om Clevry

   I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

   Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
   Mer info
   Kontaktperson Anna Almén
   Telefon 0700984170
   Område Täby
   Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
   Typ av anställning Heltid
   Sista ansökningsdag 17 feb 2023 (17 dagar kvar)

   Om arbetsgivaren

   CLEVRY

   Lindhagensgatan 74
   112 18 Stockholm
   08-612 04 90