Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Butikssäljare till Optimera Täby

Ansök nu
Om företaget

Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 66 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 1000 anställda och omsätter ca 4,5 miljarder SEK. Optimera finns även i Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint-Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint-Gobain omsätter ca 41 miljarder Euro och har mer än 179 000 anställda i 67 länder.

Nu söker vi för Optimeras räkning en butikssäljare till enheten i Täby.

Din roll

Som butikssäljare på Optimera i Täby ingår du i ett väl sammansvetsat team på åtta personer med olika ansvarsområden. Byggsäljare, butikssäljare och lagerpersonal hjälps tillsammans åt för att ge den bästa möjliga service åt kunden. Här har man inställningen att kundens behov går först och alla hjälps åt för att överträffa kundens förväntningar - oavsett titel. I din roll som butikssäljare leder du det dagliga säljarbetet i butiken. Detta är en tillsvidaretjänst på heltid hos Optimera med sex månaders provanställning. Arbetstiderna varierar mellan 06:00-17:30, måndag till fredag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Lagerpåfyllnad samt se till att rätt lagernivåer finns i butiken
 • Ansvar för reklamationer
 • Prisuppdateringar och hyllkantsetiketter i butik
  * Butiksförsäljning av förnödenheter till våra kunder

  * Administrativt arbete
   Din profil

   För att kunna ta dig an rollen på bästa möjliga sätt tror vi att du har en fullgjord gymnasieexamen samt tidigare erfarenhet från butiksarbete. Dessutom ser vi att du tidigare arbetat i branschen. Har du B-körkort och/eller truckkort ser vi detta som meriterande.

   Vi söker dig som är beredd på att ge det där lilla extra och vill vara en del av utvecklingen. Du som söker brinner för att ge kundservice på toppnivå. Du är självgående och strukturerad i ditt arbetssätt och har en god planeringsförmåga. Du ska också ha lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som kollegor. Eftersom vi vill att våra medarbetare ska känna arbetsglädje och stort engagemang i sitt arbete, kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.

   SGDS Gruppen erbjuder

   Saint-Gobain Distribution Sverige omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag. SGDS Gruppen är det svenska moderbolaget.

   Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi har över 150 000 proffskunder, omsätter drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare.

   Vi är specialister i samverkan - det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. Våra medarbetare drivs av att skapa värde för våra kunder och var och en tillsammans strävar efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Hos oss arbetar personer med varierad ålder och bakgrund och kulturen är prestigelös och dynamisk där alla bidrar med sin expertis, kompetens och stora engagemang. Läs mer på https://www.sgdsgruppen.se.

   Rekryteringsprocessen

   I denna rekryteringsprocess samarbetar Optimera med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

   Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

   Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Sofia Ioannidou på telefonnummer +46 70 462 93 20. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

   Om Clevry

   I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

   Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
   Mer info
   Kontaktperson
   Sofia Ioannidou
   Telefon
   Område
   Typ av anställning
   Sista ansökningsdag
   09 juli 2023 (29 dagar kvar)
   Ansök nu

   Om arbetsgivaren

   CLEVRY

   Lindhagensgatan 74
   112 18 Stockholm
   08-612 04 90

   Liknande jobb

   Fler från samma arbetsgivare