Hoppa till innehåll
Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som supporttekniker kommer innebära felsökning, lösa olika behörighets- och kontohanteringsfrågor samt hantera ärenden kopplat till applikationer och system, exempelvis Office 365, Active Directory, Web, telefoni, integrationer, skrivare, enklare felsökning av nätverk samt hårdvara.

Vidare installerar du PC:s och applikationer, konfigurerar och anpassar hård- och mjukvara samt genomför felsökning vid behov. Du hanterar även nybeställningar av hårdvara som datorer och tillbehör, det kan även innebära viss onboarding för nyanställda. Du sköter även om teknik i konferensrum.

Du kommer ingå i företagets interna IT-avdelning som består av ca sex personer samt konsulter.

Din profil
Vi söker dig som är serviceminded och har användarfokus samt ett stort intresse för IT & teknik. Vi ser att du är självgående och sätter ett stort värde i att leverera kvalitativ support till medarbetarna. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och du förstår vikten av struktur och ordning i ditt arbete då det bitvis är ett högt tempo. Vidare är du prestigelös och du har en god kommunikativ förmåga.

Krav för tjänsten

  • 3-4 års erfarenhet av en liknande roll, exempelvis som IT-support eller supporttekniker
  • Stort intresse för IT, teknik och människor
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Goda kunskaper i PC, Windows, Office 365, AD, behörigheter och gärna Azure administration

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebr. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Melissa Mirza på tfn: 0734-159380 eller melissa.mirza@centric.eu.

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 apr. 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Till ett uppdrag hos vår kund i Täby söker vi en supporttekniker som kommer att ansvara för att erbjuda teknisk support till företagets anställda i Täby men även till utlandskontoren. Din roll som supporttekniker kommer huvudsakligen innebära lokal IT-support, där ärendena kommer in från slutanvändarna via ärendehantering, telefon eller direktkontakt.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare