Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Operativ chef till redovisningsbyrån Resulit i Täby

Publiceringsdatum
13 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Resulit som är en del av Klara Consulting hjälper företag att hantera och effektivisera deras ekonomiadministration och ekonomiavdelning och gör det möjligt att outsourca sina kunders hela ekonomiavdelning. Deras breda utbud av tjänster inkluderar bland annat extern ekonomiavdelning, bemanning och redovisning. Nu söker Resulit en Chief Operating Officer som kan axla ansvaret för att det operativa arbetet flyter på och som kan utveckla arbetssätt och rutiner för att säkerställa verksamhetens framgång.Om tjänsten

Resulit är sina kunders externa ekonomiavdelning. Resulit tar på sig ansvaret att hålla sig uppdaterade på de senaste lagarna och reglerna inom ekonomi och personalhantering. På så sätt kan deras kunder fokusera på deras kärnverksamhet medan Resulit tar hand om detaljerna kring bland annat löpande redovisning, finansiell rapportering, lönehantering och budgetering.

Idag består de av 14 medarbetare som arbetar i team riktade mot sina kunder. Ansvarsuppdelning görs mellan redovisningsansvariga, kundreskontra, leverantörsreskontra, löneadministration och Frontdesk. I rollen som Operativ chef kommer du att ha ett brett operativt ansvar och leda den dagliga verksamheten samtidigt som du även fokuserar på att utveckla och effektivisera processer och rutiner. Du kommer även varva av som redovisningskonsult för 1-2 egna kunder för att på bästa sätt hålla dig uppdaterad i det operativa arbetet.

Du erbjuds

 • En roll i ett familjärt och framåtlutande bolag som värnar om sina anställda
 • Möjlighet till hemarbete ett par dagar i veckan
 • Frisvårdsbidrag
 • Mycket frihet under ansvar


Arbetsuppgifter
 • Resulit söker nu dig som vill ta dig an rollen som Operativ chef! Dina arbetsuppgifter inkluderar:
 • Se över och utveckla befintliga rutiner för att säkerställa effektivitet och kvalitet i Resulits verksamhet
 • Hantera kvalitetsledningssystem genom att regelbundet uppgradera och granska dem på kundnivå
 • Arbeta aktivt med att effektivisera Resulits arbete mot kunder och förbättra deras processer
 • Arbeta aktivt med att effektivisera Resulits arbete mot kunder och förbättra deras processer- Rekrytera och onboarda personal samt hantera generella personalfrågor i det dagliga arbetet, fördela arbetsuppgifter och attestera personalens arbetstid
 • Kontrollera att personalen utför sitt arbete i enlighet med fastställda rutiner och standarder
 • Fakturera kunder och följa upp avtal
 • Arbeta i löpande verksamhet med redovisning mot kund


Kvalifikationer
 • Har haft helhetsansvar i redovisningsprocessen, gärna i en ledarposition
 • Är bekväm med alla delar av redovisningsprocessen, inklusive bokföring, löpande bokföring, bokslut och årsredovisning
 • Har en god förmåga att sätta dig in i och använda nya system för att effektivisera arbetsflödet
 • Är flytande i svenska då språket används i det dagliga arbetet, samt har goda kunskaper i engelska

Det är meriterande och din ansökan kommer att prioriteras om:

 • Du är en auktoriserad redovisningsekonom
 • Du har erfarenhet av att arbeta på redovisningsbyrå eller med redovisning för olika typer av företag
 • Du har erfarenhet av Microsoft Dynamics Business Central

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och som person ser vi att du är mån om att förstå och hjälpa dina kunder och kollegor på bästa sätt. När du stöter på problem utvecklar du effektiva och genomförbara lösningar som tar hänsyn till kort- och långsiktiga konsekvenser. Du kan bygga strukturer som även andra kan arbeta utifrån och du har förmågan att förutse risker och hantera alternativa planer. Du skapar lösningar som gynnar både din organisation och kund och håller dig uppdaterad inom ditt ansvarsområde för att kunna överträffa dina kunders förväntningar.

Övrig information

 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Täby, Stockholm

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 april 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se