Hoppa till innehåll

DevOps-Engineer till Teledyne FLIR

Vill du vara med och bidra till en säkrare omvärld samtidigt som du arbetar med teknik i absoluta framkant? Teledyne FLIR letar nu efter en DevOps-utvecklare som är redo att ta sig an ett spännande uppdrag på 12 månader. Teamets kameror används bland annat för att hålla omvärlden fri från faror och brott. Låter detta som ditt nästa uppdrag? Skicka in din ansökan idag, vi jobbar med löpande urval.Om tjänsten

FLIR beskriver sitt arbete och uppdrag som enkelt men ambitiöst: att utveckla marknadsledande värme- och avkänningsteknologier som förbättrar vardagen. Från att spara energi till att rädda liv. FLIR gör en verklig skillnad i vår värld. Deras produkter används i ett brett spektrum av situationer: för att rädda människor i fara, upptäcka brottslingar, spara energi, navigera säkert, ge säkerhet runt om i världen och skydda vår miljö.

Teamet arbetar idag inom området Surveillance och skapar bland annat produkter som IR-kameror och IR-sikten till kunder inom försvarsindustrin samt myndigheter. Teamet består idag av 15 seniora kollegor med roller som mjukvaruutvecklare, testare och FPGA-utvecklare.Arbetsuppgifter
 • Underhåll av den redan byggda DevOps-miljön
 • Serverunderhåll
 • Täta samarbeten med den lokala IT-supporten och andra DevOps-utvecklare på Teledyne FLIRs systemorganisationer
 • Proaktivt arbete vid IT-utrullningar för linuxservrar och miljöuppgraderingar
 • Samarbeta med teamets FW/SW-utvecklare


Kvalifikationer
 • Har en civil-/högskoleutbildning Elektronik, Datavetenskap, Teknisk fysik eller annan relevant inriktning. Alternativt en YH-utbildning inom DevOps.
 • Har tidigare erfarenhet inom DevOps-utveckling.
 • Har goda kunskaper av Linux som utvecklingsmiljö
 • Har använt och konfigurerat CI-tools, t.ex. Jenkins.
 • Har erfarenhet av Docker och GIT
 • Har erfarenhet av Ansible och Debian (Ubuntu)
 • FLIR arbetar i en internationell miljö och därför är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och i skrift.

Försvarsindustrin ställer höga krav på säkerhet vilket innebär att du kommer behöva genomgå en gedigen bakgrundkontroll och säkerhetsintervju.

Det är meriterande om du har

 • Efarenhet av JFrog och FreeIpa.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Kommunikativ och har en god samarbetsförmåga
 • Initiativtagande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
08 jan. 2024 (39 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare