Ordermottagare till Zander & Ingeström i Täby

Ordermottagare till Zander & Ingeström i Täby

Dina arbetsuppgifter

Är du nyfiken på industribranschen och skulle vilja testa på rollen som Ordermottagare/Innesäljare på ett mindre men väletablerat svenskt företag? Just nu söker vi på Studentwork en talangfull person till ett uppdrag hos Zander & Ingeström. Förutsatt att båda parter är nöjda finns goda chanser till ett långt samarbete. Välkommen med din ansökan!

I jobbet ingår till exempel att
  • ta emot och registrera ordrar
  • hjälpa kunder med frågor av teknisk karaktär
  • beställningar av produkter och delar
  • försäljning av framförallt reservdelar
Omfattning: Heltid

Start: Så snart som möjligt

Placering: Täby

Din profil

Är du den vi söker?

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundsupport av teknisk karaktär sedan tidigare.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zander & Ingeström är ett av de ledande företagen inom pump- och värmeteknik. De strävar alltid efter att vara ditt bästa alternativ vid val av produkter och processer.