Säljledare Skidor & Cykel till XXL i Arninge - Täby

Säljledare Skidor & Cykel till XXL i Arninge - Täby

Infinity söker en Säljledare till XXL Sport & Vildmark i Arninge

Vi som arbetar på XXL har det lite mer hektiskt än andra - detta eftersom vi alltid strävar efter att vara bäst! Har du en vinnarskalle utan dess like? Attraheras du av ett högt arbetstempo med högt uppsatta mål? Vill du varje dag utmana dig själv och drivs av att utveckla personal? Älskar du sport & vildmark? Då kanske du är vår nya säljledare till Sveriges största avdelning för Skidor & Cykel inom XXL!

Tjänsten

Vi söker en driven lagkapten som med oerhört engagemang, fantastisk servicekänsla och strukturerat ledarskap kan göra att vårt team på avdelningen Skidor & Cykel möter våra gäster på allra bästa sätt!

Principen "leda genom att vara ett gott föredöme" är något du förespråkar. Du älskar att arbeta med service, drivs av resultat och brinner för att utveckla andra. Som säljledare är du resultatansvarig för din avdelning och ingår också i varuhusets ledningsgrupp. Som en del av ledningsgruppen krävs inte bara ett starkt engagemang för din avdelning utan också förmågan att se till varuhuset - men framförallt varumärket XXL Sport & Vildmarks bästa!

Är det dig vi letar efter?
  • Du arbetar troligtvis som ledare idag eller så är du redo att ta nästa steg.
  • Du har erfarenhet av service och försäljning.
  • Du älskar att träna och viss produktkunskap inom området för Skidor & Cykel ses som meriterande men inget krav.
  • Du är effektiv och driven, men levererar samtidigt kvalitet i alla moment du tar dig an. Struktur är alltid en del av ditt arbete.
  • Då du spenderar 90% av din tid ute i butiken, gillar du att vara delaktig i alla arbetsuppgifter på golvet, sälja direkt till gästen när du möter dem och drivs av att utveckla andra inom försäljning.
  • Du har lätt för att motivera och engagera människor, älskar att utveckla gruppen och individen och ser en utmaning som en tävling.
  • Du trivs i en informell miljö med högt tempo, är flexibel och öppen för förändring och nyfiken på att utforska nya möjligheter.
  • Du är lösningsorienterad och mycket resultatorienterad.
  • Du står för rättvisa, öppenhet och hjälpsamhet - egenskaper som genomsyrar dig i din yrkesroll.
Tjänsten är på heltid med start hösten 2019. Vänta inte med din ansökan då urval kan komma att ske löpande!

Infinity ansvarar för rekryteringen av tjänsten men du blir anställd av XXL Sport & Vildmark.

Kontakt

Anton Fredriksson på Infinity HR, Tel: 070-3115159

Ansök via vårt ansökningsformulär genom att scrolla ner till ansökningsformuläret nedan.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

XXL - ett eldorado för sport- och vildmarksälskare

Våra stora varuhus erbjuder ett enormt utbud av kända varumärken till extra låga priser inom sport- och vildmarksprodukter. Hos oss hittar du fotbollsskor, skidor, hockeyutrustning, tennisracketar, löparskor, golf, tält, utrustning till jakt plus mycket mycket mer.
XXL är Nordens mest expansiva sport- och vildmarkskedja. Nu fortsätter resan i Sverige. Vi skall bli störst, och det ska vi uppnå tack vare vår stora passion och vårt skickliga affärsmannaskap.
Om du har extra stort intresse för sport och vildmark. Om du är positiv, utåtriktad, gillar ha roligt på jobbet och älskar att sälja. Då anser vi att du har DET inom dig. Då är det DIG vi söker.
I vår affärsplan har vi inskrivet: Vi skall vara bäst, vi skall tjäna pengar, vi skall ha kul!
Med den parollen är vi nu störst i Norden.