Säljledare Friluftsliv & Jakt

Säljledare Friluftsliv & Jakt

Vi söker nu en säljledare till vår avdelning för friluftsliv & jakt på XXL Arninge

För oss på XXL är det viktigt att du identifierar dig med våra kärnvärden; Customer first, Caring, Knowledgeable and Passionate, och vi söker därför efter följande egenskaper:

* Du sätter alltid kunden först och drivs av att skapa kundupplevelser utöver det vanliga

* Du motiveras av att nå goda resultat genom nöjda kunder

* Du är ärlig, omtänksam och ställer upp för dina kollegor

* Du är nyfiken och vill lära dig mer om våra produkter

* Du brinner för och har kunskap om friluftsliv och kommunicerar detta i ditt arbete

* Du bidrar till att utveckla och motivera dina kollegor

* Du är en entusiastisk sport- och friluftsmänniska som vill vara en del av XXL:s utveckling

* Du tar ansvar, initiativ och ser vilka arbetsuppgifter som behöver prioriteras i varuhuset

Entusiasm är viktigt för oss på XXL och vi strävar efter att ge våra kunder en positiv upplevelse varje gång de besöker oss. Därför tror vi att det är viktigt att du i rollen som säljledare redan har kunskaper om sport och friluftsliv och van vid att aktivt jobba mot uppsatta försäljningsmål tillsammans med ditt team.

Utöver kassa, verkstad och lager är våra varuhus uppdelade i fyra avdelningar: Sport, Löpning & Träning, Barn & Fritid, Friluftsliv & Jakt och Skidor & Cykel. Du kommer att arbeta på en avdelning vilket innebär att du behöver vara särskilt duktig på de produkter som säljs där.

Som säljledare på Friluftsliv & Jakt ingår du i varuhusets ledningsgrupp och har personal- och budgetansvar för avdelningens anställda. Du planerar och leder arbetet på avdelningen och drivs av att motivera dina kollegor. Vi söker efter dig med tidigare erfarenhet av att ha arbetat i en ledande befattning och för att klara av det stundtals höga tempot lägger vi stor vikt vid att du är strukturerad och noggrann, serviceminded och föregår med gott exempel. Det är meriterande om du har erfarenhet av att driva med försäljning av kläder och vildmarksutrustning. Jägarexamen är meriterande med inte något krav.

Vi tror att utbildning gör det roligare att gå till jobbet och varje år ger vi medarbetare möjligheten att träffa kollegor och leverantörer för att lära sig mer om våra produkter. Vi erbjuder dessutom bra personalrabatt, friskvårdsbidrag och rabatt hos flera gymkedjor.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan. Berätta för oss hur din entusiasm kan hjälpa oss att nå vår vision om att bli den främsta destinationen för sport- och friluftsliv i Europa! Vi växer så att det knakar och erbjuder dig en arbetsplats med duktiga och engagerade kollegor och där det alltid finnas möjlighet till mer ansvar och personlig utveckling.

Tjänsten är på 100% med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Vi vill uppmärksamma dig på att endast ansökningar som registreras via vårt elektroniska ansökningsformulär kommer att behandlas. Använd därför länken [Skicka ansökan] för att söka tjänsten.

Välkommen till XXL!

#xxlsport #allsportsunited #sportsuniteall

Mer info
Område Täby
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://xxl.se
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (16 dagar kvar)