Projektledare till WesDyne Sweden AB i Täby

Projektledare till WesDyne Sweden AB i Täby

Vill du arbeta i en bred roll hos ett företag som ligger i framkant inom mekaniserad provning och utveckling av inspektionssystem? Hos WesDyne (WDS) kommer du få möjligheter att kombinera teoretisk och praktisk problemlösning i arbetet som projektledare. Du leder utveckling och genomförande av unika tekniska lösningar, främst inom kärnkraftsbranschen.

WesDyne Sweden AB ingår i Westinghouse-koncernen och är ett av världens ledande företag när det gäller provning med ultraljud, virvelström, visuell teknik och framtagning av robotik. Vi utvecklar och tillverkar allt från egna sökare till färdiga fjärrstyrda provningsrobotar. Vi har även tillgång till hela den samlade kunskapen inom Westinghouse-koncernen. WesDyne Sweden AB utför i första hand kompletta provningsuppdrag på marknader i Europa, USA och Asien. Med 40 anställda i Täby, och fler än 50 i Europa, kan vi erbjuda helhetsåtaganden och spjutspetskompetens inom oförstörande provning (OFP). Med 40 anställda i Täby, och fler än 50 i Europa, kan vi erbjuda helhetsåtaganden och spjutspetskompetens inom oförstörande provning (OFP).

Om rollen som projektledare
Som projektledare på WesDyne Sweden i Täby, Stockholm jobbar du i huvudsak med att förbereda och genomföra återkommande projekt med fokus på kvalitet, tidplan och budget. I projekten ingår att utveckla teknik och att kvalificera inspektionssystem - såsom provningsprocedurer, utrustning samt personal. Du deltar i hela projektcykeln från offertarbete till genomförande av provning hos kund. Vidare leder du projektet med hjälp av tekniskt ansvariga kollegor och är ett av WesDyne Swedens ansikten utåt mot kund under upphandling, förhandling och genomförande av uppdraget. I ansvaret ingår dokumenthantering av teknisk, projektrelaterande och ekonomisk rapportering samt att vara del i en projektkultur som, framförallt, levererar projekt som uppnår kundnöjdhet.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen så ser vi att du har projektledarerfarenhet där du drivit kundrelaterade projekt internationellt. I grunden är du utbildad ingenjör och det är meriterande om du har PMI certifiering eller motsvarande. God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Behärskar du något annat språk, t.ex. tyska eller franska är det meriterande.

Vår erfarenhet är att medarbetare som trivs hos oss är händiga, ansvarsfulla, tar initiativ och gillar att resa. Antalet resdagar är cirka 40-60 per år, främst inom Europa men även USA och/eller Asien kan vara aktuellt. Du uppskattar ett rörligt arbete, har lätt att anpassa dig och att umgås med andra människor, har erfarenhet från praktiskt arbete och gillar utmaningar. Om du dessutom uppskattar lagarbete och en internationell arbetsplats är förutsättningarna goda för att arbetet passar dig.

Är du den projektledare vi söker?
I så fall rekommenderar vi att du skickar in din ansökan snarast. Vi håller intervjuer löpande och tillsätter rollen så fort vi har hittat rätt person. I den här rekryteringen samarbetar vi med Badenoch & Clark och ansvarig rekryteringskonsult Linda Mattsson.

Fackliga representanter är:
John Hellman (UNIONEN)
08-630 81 87, hellmajj@westinghouse.com
och
Lehard Kastre (SVERIGES INGENJÖRER)
08-630 81 46, kastrela@westinghouse.com

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Annica Karlsen
Telefon 08-59898133
Område Täby
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag 12 feb (27 dagar kvar)