WesDyne Sweden AB söker en Operations Manager

WesDyne Sweden AB söker en Operations Manager

Drivs du av att leda människor? Trivs du med att stå i händelsernas centrum och har ett starkt fokus på projektleveranser? Då kan vi på WesDyne Sweden AB erbjuda något för dig.

WesDyne Sweden AB är ett av världens ledande företag när det gäller provning med ultraljud, virvelström, visuell teknik och framtagning av robotik. Vi utvecklar och tillverkar allt från egna sökare till färdiga fjärrstyrda provningsrobotar. WesDyne Sweden AB ingår i Westinghouse-koncernen och utför i första hand kompletta provningsuppdrag på marknader i Europa, USA och Asien. Vi söker nu en Operations Manager som ska ansvara för företagets samtliga kundprojekt.

Om rollen
Som Operations Manager på WesDyne Sweden får du möjlighet att jobba med de främsta inom mekaniserad oförstörande provning (OFP). Du erbjuds en roll med mycket inflytande där du rapporterar direkt till VD och ingår WesDyne Swedens ledningsgrupp.
I dina arbetsuppgifter ingår att hantera den dagliga verksamheten och arbetsleda avdelningen Operations, där du även är budgetansvarig. Du är resursansvarig för WesDyne Swedens samtliga resurser samt för samtliga projektleveranser genom projektgenomgångar med fokus på kvalitet, tid, säkerhet och ekonomi. Kontinuerlig utveckling av arbetssätt och kultur med fokus på kundnytta och säkerhet ingår dessutom som en självklar del i ditt ledarskap. Till din hjälp har du den samlade kunskapen inom Westinghouse-koncernen och 40 anställda som kan erbjuda helhetsåtaganden och spjutspetskompetens inom oförstörande provning. Tjänsten är placerad i Täby.

Din bakgrund
För att trivas i rollen som Operation Manager hos WesDyne Sweden behöver du ha gedigen arbetslivserfarenhet och minst 5 års erfarenhet av personalansvar. Goda kunskaper och erfarenheter inom arbetsledning/projektplanering/samordning är av stor vikt för rollen och du bör även vara van att arbeta mot KPI: er och uppföljning. Till den här rollen söker vi en person med någon form av eftergymnasial utbildning med god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska. Behärskar du även franska är det meriterande.

Är du den Operations Manager vi letar efter?
I så fall rekommenderar vi att du skickar in din ansökan snarast. Vi håller intervjuer löpande och tillsätter tjänsten så fort vi har hittat rätt person för rollen. I den här rekryteringen samarbetar vi med Badenoch & Clark. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Annica Karlsen på mail annica.karlsenatbadenochandclark.se.

Fackliga representanter är:
John Hellman (UNIONEN)
08-630 81 87, hellmajj@westinghouse.com
och Lehard Kastre (SVERIGES INGENJÖRER)
08-630 81 46, kastrela@westinghouse.com

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Annica Karlsen
Telefon 08-59898133
Område Täby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag 30 nov (16 dagar kvar)