Skola i Täby söker behörig musiklärare åk 2-6

Skola i Täby söker behörig musiklärare åk 2-6

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi dig som är behörig musiklärare till en skola i Täby för åk 2-6. Tjänsten är på deltid ca 60 % utspritt på 3 dagar/vecka med start i mitten av augusti och kan bli aktuellt för hela höstterminen.

Dina arbetsuppgifter

Som musiklärare innebär dina arbetsuppgifter att organisera, planera och genomföra musik undervisningen enligt läroplanen för åk 2-6 i ämnet.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad och behörig musiklärare, eller har annan likvärdig utbildning eller arbetserfarenhet. Vi förutsätter att du tycker om ungdomar och ser det som en utmaning att skapa rätt förutsättningar för varje enskild elev. Som person har du ett flexibelt arbetssätt och är nyfiken på nya utmaningar. Du tycker om att sätta ungdomarna i centrum och har ett positivt förhållningssätt. Du har lätt för att samarbeta med såväl elever som andra kollegor. Du är läraren som brinner för musik och dess toner. Du behärskar svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Ansökan

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka!
Mer info
Kontaktperson Shanthi Kax
Telefon 076-308 43 83
Område Täby
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Veterankraft
Sista ansökningsdag 30 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.