Familjerättsjurist till Verahill

Familjerättsjurist till Verahill

Om verksamheten
Klarahill består av kunniga lokala familjeföretag som tillsammans driver en femtedel av de auktoriserade byråerna inom Sveriges begravningsbyråers förbund (SBF). Dessa delar samma vision och värderingar. Visionen är att vara den begravningsbyrå som kunderna helst väljer och den byrå som konkurrenterna helst vill vara.

Klarahills affärsområde Verahill Familjejuridik är sprunget ur den omfattande juridiken som finns kring bouppteckningar och arvskiften som uppstår ur begravningsverksamheten. Här jobbar man inte enkom med dödsfallsjuridik, utan med ambitionen att vara det självklara valet för familjejuridiken genom livets alla skeden. Här görs motsvarande konsolideringsresa i en parallell-, och på samma sätt fragmenterad bransch, vilket ger ytterligare en dimension till uppdraget. Den digitala strategin är även inom Verahill en stor del av affärsstrategin, vilket ställer höga krav på konstant och snabb anpassning av affären.

Arbetsbeskrivning
Verahill växer och söker nu ytterligare en jurist med intresse för familjerätt. På kontoret arbetar i dagsläget fyra medarbetare och du kommer att rapportera till kontorschefen. Som jurist på Verahill kommer du att arbeta brett inom familjejuridiken, men huvudsakligen med bouppteckningar, arvskiften och testamenten. Du kommer att driva ärenden självständigt och arbeta nära klienterna. Du kommer att sitta på kontoret i Täby. Verksamheten är dock ambulerande och du kommer att arbeta mot övriga kontor inom Stockholmsområdet.

Vem är du?
Vi söker dig som har juristexamen och ca 1-3 års erfarenhet inom familjerätt. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift. Utöver dina juridiska kunskaper är det viktigt att du som person är positiv, lyhörd och noggrann. Vidare är du trygg i dig själv, pedagogisk och har förmåga att bemöta olika människor och förklara juridiska problem på ett lättbegripligt sätt.

Du erbjuds
Du erbjuds en varierad och utvecklande roll på en byrå i tillväxtfas. Det finns stort utrymme för att växa med organisationen och påverka sin roll på sikt. Byrån präglas av en icke-hierarkisk och prestigelös företagskultur. Det finns goda möjligheter att vidareutbilda sig inom relevanta rättsområden.

I denna rekrytering samarbetar Verahill med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Agnes Smedberg på 0702-917046 alternativt agnes.smedberg@jurek.se. Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan på Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se, så snart möjligt!
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Juridik, Affärsjuridik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 5 dec (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.