Transportbilssäljare

Transportbilssäljare

Transportcenter Stockholm fortsätter sin satsning!

Tyvärr får vi meddela att vår mångårige säljare Johan har sökt sig vidare till nya utmaningar i en helt annan bransch, vi önskar honom ett stort Lycka Till!
Därför söker vi nu en ersättare som transportbilssäljare till vår anläggning i Täby/Arninge.
Är du energisk, målinriktad och har ett inre driv? Gillar du utmaningar, att göra affärer och har kundfokus? Då är det kanske dig vi söker!

Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Bra personalförmåner såsom tjänstebil, friskvårdsbidrag och gymkort.

Transportcenter erbjuder en unik service och vi vill att du är med på den resan.

Transportcenter Stockholm AB:
Startades 1976 av Claes-Göran Lagerholm då enbart försäljning av begagnade transportbilar, CG jobbar fortfarande som säljare, men hans son Claes är nu ägare och VD. Transportcenter säljer och marknadsför enbart transportbilar (Ej personbilar) och är Sveriges största enskilda återförsäljare för Fiat Professional och har nyligen startat försäljning även av japanska Isuzu och amerikanska RAM. Begagnade transportbilar är fortfarande en mycket viktig del.

Vi som jobbar är genuint intresserade av transportbilar och specialister på att hitta den bästa transportlösningen för alla kunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som transportbilssäljare arbetar du självständigt - från första kontakten med kund till leverans av bilen. Dina kunder är mestadels företag. Du arbetar proaktivt både i bilhallen och ute på fältet med Fiat,
Isuzu, RAM och Begagnade transportbilar. Du ingår i en liten grupp säljare och arbetar vardagar mellan 9–18 (Heltid).

Kompetenskrav:
Utbildningsmässigt vill vi att du har minst gymnasieutbildning och gärna god förståelse för affärsekonomi. Det är en stor fördel om du har arbetat försäljning av någon typ av kapitalvaror, men inte nödvändigtvis bilförsäljning. Du har goda datorkunskaper och teknikintresse, samt förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. B körkort är ett krav.

Personliga egenskaper:
Som person är du utåtriktad, har ett positivt sätt att kommunicera på och trivs med kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är strukturerad och ordningsam samtidigt som du trivs med ett högt arbetstempo. Du har en stark inre drivkraft att vilja nå uppsatta mål och ta dig an nya utmaningar samt ett brinnande intresse för att göra affärer och ett gott affärsmannaskap.

Din inställning är att mycket kundkontakt ger många affärer och du är van att söka upp nya kunder. Att hålla en hög kvalitet är viktigt för dig och du tilltalas av att arbeta för långsiktiga kundrelationer.

Du behöver vara en bra teamspelare som förstår vikten av och hålla ett mycket gott samarbete internt. Du ska helt enkelt vara den trevligaste och bästa säljaren som finns.

Anställningsform:
Provanställning 6 månader och därefter
tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid, i Täby/Arninge. Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan innehållande både CV och
Personligt brev!
Mer info
Kontaktperson Stefan Pettersson
Telefon 08-35 93 00
Email Mejla Stefan Pettersson
Område Täby
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.transportcenter.se
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (38 dagar kvar)