IT-tekniker som gillar Windows och Powershell

IT-tekniker som gillar Windows och Powershell

Just nu söker vi en duktig IT-tekniker som är van att sätta upp och arbeta i olika Microsoft miljöer bestående av Windows servrar, Active Directory, terminalservrar, routrar, brandväggar och andra komponenter.

Om kunden

Expisoft är ett svenskt programutvecklingsföretag och en av Sveriges mest erfarna aktörer inom området IT-säkerhet som har utvecklat olika identitets- och säkerhetsprodukter sedan början av 1990-talet. Expisofts produkter möter samtliga svenska och europeiska IT-säkerhetsstandarder inom Elektroniska ID, PKI, CA och VPN området.

Vår kund erbjuder

Expisoft erbjuder dig ett spännande jobb och en plats i ett hängivet och kul team där en stor del av Sveriges absoluta elit inom säkerhetsutveckling finns samlat på ett och samma ställe!

Din vardag kommer vara omväxlande och du arbetar i ett gott, positivt arbetsklimat och öppen företagskultur med väldigt god gemenskap. Expisoft använder en flexibel arbetsmetodik som innebär att alla på företaget deltar i hela värdekedjan kring deras projekt - från designmöten, modellering till utveckling och test.

I din roll som IT-tekniker så kommer du t ex att få arbeta med:
  • Att installera, konfigurera, uppdatera och underhålla olika IT-miljöer bestående av Windows/Linux servrar, PC-klienter, programinstallationer m.m.
  • Övervakning och underhåll av hård- och mjukvara samt säkerheten i vår nätverksmiljö
  • Driftsättning, migrering, hårdvarubyten m.m.
  • Företagets IT-drift och teknisk support
Du kommer även att få ansvara för organisationens inköp av olika IT-produkter samt tillsammans med företagsledningen planera långsiktiga strategier för att möta ständigt föränderliga behov och krav från IT-sidan.

Kompetens

Vi söker dig som har:
  • Goda kunskaper om MS Windows server och erfarenhet av att använda skriptspråket Powershell
  • Erfarenhet av att arbeta med systemadministration, uppdateringar, felsökning, drift och underhåll av Windows servermiljöer/applikationer (AD, GPO:er, behörigheter, Exchange, nätverk etc)
  • Arbetat med virtualisering (VMware), brandväggar, switchar, routrar, SAN m.m.
Personliga egenskaper

Som person så tror vi att du precis som Expisoft älskar att lära dig nya saker, är självgående, prestigelös, ordningsam och strukturerad. Du gillar att lösa tekniska problem, är van att ta egna initiativ för att driva ditt arbete framåt, har god samarbetsförmåga och tycker om att hjälpa människor.

För denna roll krävs det att du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift då du kan behöva skriva instruktioner och/eller dokumentera olika IT-miljöer. Likaså krävs det att du har svenskt medborgarskap då Expisoft arbetar med försvarsrelaterade projekt.

Vi erbjuder

Du får en marknadsmässig fast lön plus förmåner såsom friskvårdsbidrag och tjänstepension. Tjänsten är tillsvidare och på heltid och företaget sitter i attraktiva, öppna ljusa lokaler norr om Stockholm (nära Täby).

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Birgitta Ekström, 070 571 07 89 birgitta.ekstrom@totalresurs.se
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Total Resurs AB
Sista ansökningsdag 22 okt (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 70 medarbetare, varav 45 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition att vara den bästa helhetsleverantören av IT.