Senior Redovisningsekonom till Tobii

Senior Redovisningsekonom till Tobii

Senior Redovisningsekonom - en drömtjänst för dig som vill jobba verksamhetsnära

Som Redovisningsekonom är du en del av redovisningsteamet som idag består av sex stycken kollegor och rapporterar till Finance Manager. Att arbeta som redovisningsekonom på Tobii AB innebär att arbeta i en föränderlig, snabbrörlig miljö. Rollen innebär därför en möjlighet för dig att vara med och förbättra, utveckla, bygga en redovisningsverksamhet i världsklass!I rollen som Senior redovisningsekonom ansvarar man för den löpande redovisningen för ett eller fler av bolagen i vår koncern.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:
  • Löpande redovisning
  • Kontoavstämningar
  • Månatligt bokslutsarbete
  • Momsdeklarationer och skattehantering
  • Kontakt med revisorer, bank och kollegor på andra avdelningar
  • Utveckla och effektivisera arbetssätt och arbetsmetoder
  • Koncernrapportering till AARO
  • Årsredovisningar
  • Deklarationer
Vem är du?

För att du ska trivas hos oss måste du tycka om att arbeta i en föränderlig- och snabbrörlig miljö. Du föredrar att arbeta i en kontext där alla rutiner, processer inte är på plats och vill vara med att utveckla, förbättra och påverka avdelningens arbete framåt. Som Redovisningsekonom är du agil, hands-on och affärsnära

Vi ser att du har en akademisk examen förslagsvis inom ekonomi, finans eller liknande. Du har många års erfarenhet av en liknande roll. Dina kunskaper i Excel är mycket mer än bra och du är van att hantera en stor mängd data i Excel. Du har god systemvana. Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta i verksamhetsnära miljöer.

Som person är du driven och har en vilja och kunna ta ett helhetsansvar över sitt arbete och bidra med expertis och erfarenhet för att utveckla verksamheten. Vi söker någon som är trygg i sig själv och trivs i en självständig roll. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Om Tobii AB

Tobii is a Swedish company founded in 2001. We are the global leader in eye tracking. Our vision is to create a world where all technology works in harmony with natural human behavior. Tobii operates through three business units: Tobii Dynavox, Tobii Pro and Tobii Tech. Tobii is headquartered in Sweden and is listed on Nasdaq Stockholm (TOBII). The group has about 1,000 employees.Tobii is the world leader in eye tracking - a computer vision and machine learning based technology that enables a computing device to tell exactly where a person is looking. With our innovative technology, researchers in a wide range of fields such as Psychology, Neuroscience, Marketing, Sports Performance, UX, Simulation, Manufacturing and Education, can understand human behavior and intention much better compared to traditional research methodologies. We are headquartered in Stockholm and cover the global market with sales offices in USA, Chile, China, Japan, Norway, UK, and South Korea.

Läs mer om Tobii AB https://www.tobii.com/sv/

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Tobii AB med Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se och du får då svara på några korta frågor, vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsult Andreas Larsson på andreas.larsson@wise.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av EQonomy
Sista ansökningsdag 15 aug 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EQonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals av och för affärsnära ekonomer. Här finner man specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom ekonomi och finans som tillsätter bland annat ekonomichefer, controllers eller redovisningsekonomer.