Säljadministratör till ALD med start omgående

Säljadministratör till ALD med start omgående

Vi söker nu en säljadministratör till ALD;s kontor i Täby. Du kommer jobba i en varierande roll där administration och koordinering är ledorden. Det är därför viktigt att du är en van administratör som på ett engagerat sätt tar dig ann en roll där du blir del av många olika processer.

I rollen som säljadministratör jobbar du med att svara på inkommande produktfrågor från kunder via både telefon och mail. Du registrerar nya kundkort i ALD´s affärssystem och skapar kundofferter som du skickar till kund för signering. Vidare skapar du bilbeställningar och administrerar kreditansökningar för nya kunder. Säljavdelningen består av 10 personer och du arbetar i ett nära samarbete med säljarna.

Tjänsten är på heltid, måndag-fredag 08.00-17.00 och du kommer sitta på ALD´s kontor i Täby Stockholm. Vi ser att du kan starta så fort som möjligt och vikariatet löper på till och med december i år, med chans till förlängning. Du blir direktanställd av ALD.

Vem tror vi att du är?

För att snabbt komma in i rollen hos ALD, tror vi att du har följande bakgrund:
  • Tidigare erfarenhet av roll inom administration/sälj och vana av att hantera kundkontakter
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • God datorkunskap och goda kunskaper i MS Office, främst Excel
  • Meriterande om du har erfarenhet av sälj- och/eller leasingbranschen sedan tidigare
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift, då det krävs i tjänsten
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en ödmjuk teamspelare som lyssnar på både dina kollegor och kunder. Du klarar att arbeta i ett högt tempo och hantera flera olika uppgifter parallellt. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete och tar stort ansvar. Vidare är du positiv till förändringar och kan hålla en hög motivationsnivå.

Är du den vi söker? Kul! Är du tillgänglig omgående? Bra! Sök tjänsten redan idag. Vi jobbar med löpande urval och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum

ALD - Vi är ett av Sveriges ledande leasingföretag

I snart 20 år har vi hjälpt svenska företag att hitta rätt leasingbil och rätt finansiella lösningar. ALD Automotive förvaltar mer än 1,5 miljon tjänstebilar för våra kunder över hela världen och närmare 26 000 av dem rullar på våra svenska vägar. Vårt internationella nätverk bidrar till vår gedigna bilkunskap och vår vana att jobba med miljöperspektivet kopplat till tjänstebilar. Främst är det dock det dagliga mötet med våra kunder som driver oss i vår utveckling. Hos oss möter du fler än 100 engagerade medarbetare med lång erfarenhet och kunskap inom områden som kundservice, biladministration, bilpolicies och hållbarhet. Det säkerställer att du kan lita på att du får välgrundade och goda råd. Vår personliga service och vårt engagerade team ligger till grund för vår höga kundnöjdhet.

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag - och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år. Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.
Mer info
Kontaktperson Charlotte Ekenstam
Telefon 08-586 22 708
Område Täby
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://theplace.se
Sista ansökningsdag 5 juni 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.