Account manager till Testhouse Nordic AB

Account manager till Testhouse Nordic AB

Har du ett intresse för teknik, affärer och kundrelationer? Vill du arbeta på ett spännande och växande bolag där du kommer ha ett stort inflytande över verksamhetens affärer och relationer i Sverige? Då kan du vara den vi söker! För rekrytering till Testhouse Nordic AB söker vi en account manager/säljare som vill fortsätta att utveckla den nordiska kundbasen inom test- och mätteknik. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Täby. Välkommen med din ansökan.

Din nya utmaning

Som account manager kommer du att ansvara för att sälja Testhouse Nordics test- och mätprodukter till nyckelkunder inom industrin, försvaret och universitet. Du kommer att bygga nätverk med både befintliga- och nya kunder och du har en nyckelposition där du representerar Testhouse Nordics leverantörer och produkter.

Du ingår i en säljorganisation om sju personer i Norden och rapporterar till VD i Finland. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen och har stöd av innesäljare i Finland samt tekniska specialister.

Resor förekommer i tjänsten, primärt inom Mälarregionen, Göteborg, Malmö och ibland inom övriga Norden.

Vem är du?

Vi söker dig som är en målinriktad relationssäljare och som triggas av att utveckla långsiktiga relationer med både befintliga och nya kunder. Du har en högskoleingenjörsexamen inom elektronik eller liknande och arbetar idag som säljare eller i en roll som applikationsingenjör eller teknisk support. Det är meriterande om du har kunskap inom elektronik och/eller elkraft samt om du har kunskap inom test- och mätteknik. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda såväl i tal som i skrift.

Som person har du lätt för att lära dig och ta till dig kunskaper inom olika områden. Du har ett personligt eget driv och engagemang i det du gör. Med ditt kommunikativa och engagerade sätt ser du till att driva dina projekt i mål med goda resultat. Du trivs att samarbeta i team och är samtidigt bra på att planera och organisera ditt eget arbete.

Om Testhouse Nordic AB

Testhouse Nordic AB erbjuder test- och mätlösningar i Norden genom att representera världsledande leverantörer i Sverige, Finland, Estland, Norge och Danmark. Företaget grundades år 2005, och har idag två kontor i Sverige och ett i Finland. Genom vårt kunnande och relationerna med våra leverantörer, kommer vi alltid att kunna erbjuda produkter och tjänster som motsvarar kundernas förväntningar på prisvärda lösningar. Testhouse Nordic har ambitionen att vara den primära partnern för test- och mätlösningar till våra nordiska kunder. Vår ledstjärna är en öppen och ärlig relation till kunder och leverantörer.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 2 dec (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.