Administratör till Timepromotion

Administratör till Timepromotion

Timepromotion i Täby söker efter en administratör som trivs med att jobba varierat. Läs mer och sök idag!

Vill du jobba självständigt i en administrativ roll? Gillar du att samarbeta och ge service på högsta nivån? Har du ett intresse för klockor och ett öga för detaljer? Som administratör på Timepromotion får du möjligheten att jobba med högkvalitativa klockor från Breitling på en stabil arbetsplats. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som administratör får du jobba i en varierad roll där du själv får lägga upp arbetet. Du kommer att vara ensam i rollen som administratör vilket ger dig möjligheten att både förvalta det administrativa, samtidigt som du får utveckla och effektivisera denna funktion på lång sikt. Här får du vara en viktig del i arbetet med reparationer av kunders klockor för att leverera en högklassig service. Detta innebär att du kommer att ha både interna och externa kontaktytor.

Här får du jobba på en trevlig arbetsplats i fina lokaler där personalomsättningen är låg.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som administratör kommer du att:
  • hantera in- och utskrivning av reparationer och kostnadsförslag
  • beställa delar till reparationer
  • uppdatera trackingsystemet
  • bevaka och hantera beställningar av förbrukningsmaterial
  • göra och plocka order samt reservdelshantering
  • ha kontakt med kunder och butiker angående reparationer
  • vara behjälplig med övrigt administrativt arbete vid behov
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av Timepromotion. Tjänsten är tänkt att starta i början av februari och inleds med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är vanliga kontorstider måndag till fredag. Du kommer att sitta i fräscha lokaler i Täby.

VEM ÄR DU?

För att trivas i denna roll ser vi att du tidigare jobbat i en administrativ roll, gärna inom produkthantering eller liknande. Då du är ensam i denna funktion är du självständig i ditt arbete och har ett noggrant och strukturerat tillvägagångssätt. Du trivs med att ge en mycket god service både intern och externt och är professionell i din kommunikation. Du tycker det är kul att ta dig an ny kunskap och information samt ser problemlösning som en naturlig del av arbetet. Du har goda kunskaper inom Excel och officepaketet samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 3 feb (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/