Till vår Moogio butik i Täby söker vi nu ytterligare en medarbetare som tillsammans med oss vill jobba med montering av markiser och solskydd, både utomhus såväl som inomhus hos kunder i storstockholmsområdet. Våra kunder är stora som små och både företag samt privatkunder.

Tjänsten är heltid och tillsvidare.

Du är van och villig att jobba i ett stundtals högt tempo och du gillar att träffa kunder. Som montör hos oss är du vårat ansikte utåt på plats hos kunderna därför är det viktigt att du är noggrann och har en god social kompetens.

Övriga önskemål är verktygsvana och erfarenhet av montering, bygg eller snickeri.

B-Körkort är ett krav.
Mer info
Kontaktperson Niclas Nilsson
Telefon 0704605647
Email Mejla Niclas Nilsson
Område Täby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.moogio.se
Sista ansökningsdag 4 jan (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Täby Solskydd ingår i franchisekedjan Moogio.

Moogio har arbetat med solskydd i över 60 år. Idag är vi Nordens ledande kedja för skräddarsytt solskydd och fönsterinredning, med butiker på 29 orter i Sverige och Danmark. Vi är specialister på solskydd och har ett stort utbud av bland annat högkvalitativa markiser, persienner, rullgardiner och klassiska gardiner. Under åren har vi lärt oss att en lösning sällan passar alla. Därför skräddarsyr vi alltid varje produkt enligt våra kunders önskemål och behov. För att solskyddet ska få exakt rätt utseende hjälper vi också till med både mätning och montering.