Servicerådgivare/kundmottagare Meca Täby

Servicerådgivare/kundmottagare Meca Täby

Servicerådgivare

Gillar du att jobba med både människor och administration, samtidigt som du har många bollar i luften? Arbetar du kvalitétsmedvetet och säkerställer att alla uppgifter blir Då kan det vara just Dig vi söker!

Tjänstebeskrivning

I denna roll kommer du att arbeta både som servicerådgivare och som prissättare , vilket innebär att du kommer att kombinera ditt arbete med att arbeta mot kund men även prissätta arbetsorder.

Du kommer att säkerställa att våra kunder får ett utomordentligt kundbemötande, hålla nere väntetider, upprätta jobbkalkyler, svara på prisförfrågningar, kontrollera serviceprotokoll. Datorn och människorna kommer att vara ditt främsta arbetsverktyg, vilket kräver social kompetens och en fena på administrativt arbete.

Kvalifikationer

Du bör ha minst ett års erfarenhet inom bilbranschen, som servicerådgivare, reservdelsman, verkmästare eller motsvarande erfarenhet där en stor del av arbetet bestått av både administrativa uppgifter och kundhantering. Viss teknisk kompetens är meriterande.

För att passa för tjänsten är det ett krav att du har goda datakunskaper. Meriterande är om du har god kännedom av våra system PBS samt Cabas.

B-körkort är ett krav.
Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift, samt kan behärska engelska.

Personliga egenskaper

Du behöver vara en ansvarstagande, noggrann och flexibel person som är duktig på att kommunicera och administrera. Vi tar förgivet att du är en lagspelare och har lätt att verka med såväl kollegor som kunder, likväl är du van vid att ta ansvar för ditt egna arbete och säkerställer god kvalité på dina slutförda arbetsuppgifter. Du har en positiv inställning som lätt smittar av sig. Du har en god verbal förmåga och trivs i en snabb och effektiv miljö.

Ansökan

Täby Bil & Diagnos AB genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 27 December.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Kontaktperson Pierre Tipan Karlsson
Telefon 0761116794
Email Mejla Pierre Tipan Karlsson
Område Täby
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 dec 2019 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bil & Diagnos Stockholm, med anläggningar i Nynäshamn, Tyresö, Täby och Rosersberg är en av Stockholms största Meca anslutna verkstäder. Bolaget har ca 45 anställda och arbetar med alla förekommande bilmärken samt lastbilar.