Solcellsinstallatör

Solcellsinstallatör

Vi installerar solcellspaneler på de flesta typer av tak, med stora eller små installationer. Men alla har gemensamt att vi gör det ordentligt, utan att ta genvägar.
Ofta är utseendet viktigt och då lägger vi ned mycket möda att få till de där sista detaljerna som kanske inte alltid syns så lätt, men som är rätt att göra.

Vårt mål är att alltid kunna vara stolta över våra installationer.

Om du tänker likadant kring kvalitet och noggranhet och har jobbat som solcellsinstallatör, snickare eller takläggare eller liknande så hör av dig till oss.

Vi vill att alla våra installatörer ska vara kunniga och kunna arbeta säkert. Om du har CIN2-certifiering, Heta Arbeten-licens, Ställningsbyggare-utbildning osv är det jättebra, annars ser vi till att du får det på vägen hos oss. Vi förstår att det inte är så många som är fullblodsinstallatörer från dag 1 - men har du en personlighet som passar hos oss och våra kunder så hjälper vi dig på din resa.

Om du inte kan svenska så bra så är det OK men då behöver du vara bra på engelska istället. Meriterande om du har körkort BE.

Vi installerar mest runt Stockholm men ibland gör vi speciella projekt i övriga landet, så resor förekommer.

Så om du också vill göra något konkret i energiomställningen så kontakta oss eller läs mer på www.sunnyfuture.se

Intervjuer för tjänsten sker löpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Telefon 0840887500
Email Mejla Sunny Future AB
Område Täby
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sunnyfuture.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är baserade i Täby och installerar mest i Stockholm. Vi har fått förmånen att göra ett antal fina hem, bostadsrättsföreningar och andra projekt, tex ett vackert flytande hotell i Västervik.
Det är sällan två projekt är likadana - vi gillar de där speciella projekten!

Vi jobbar nära med ett antal utvalda och duktiga partners; elektriker, snickare, takläggare, plåtslagare, elkonstruktörer, byggnadsingenjörer, kranförare osv. Det ger oss möjlighet att lösa spännande och komplicerade projekt som vi annars hade varit för små för att hantera.
Vi är en liten kärna anställda på just nu fem personer men vill vara lite fler egenanställda installatörer så vi kan göra fler installationer parallellt.

Vi installerar enbart världens bästa solcellspaneler från amerikanska SunPower. Vi är sveriges enda auktoriserade SunPower-installatör och har uppnått deras Platinum Installer-nivå. Flera av våra projekt är referensprojekt hos våra leverantörer (SunPower, Ferroamp, Tritec, K2 för att nämna några).