Styrlogic söker installationstekniker

Styrlogic söker installationstekniker

Vi behöver förstärka vår organisation och söker därför installationstekniker inom el/automation.

Styrlogic AB konstruerar, programmerar och installerar automatiska styrsystem för industrin i norden. Arbetet som installationstekniker består av montering och koppling av apparatskåp för dessa automatiska styrsystem, i arbetsuppgifterna ingår även installationsarbeten ute hos slutkunden. Tjänsten innebär således resor över hela norden med visst övertidsarbete på kvällar, nätter och helger beroende på projektens struktur. Ibland även serviceuppdrag med kort varsel.

Vi ser att du har en kreativ och positiv attityd med en problemlösande förmåga samt trivs med att arbeta både ensam och tillsammans med andra. Du har god arbetsmoral och är inte rädd för att ta i lite extra om projektet kräver detta. Vad gäller dina personliga egenskaper bör du vara självgående, noggrann, strukturerad och lyhörd samtidigt som du lätt ska kunna anpassa dig efter förändrade omständigheter.

I en förlängning kan anställningen utvecklas med inriktning mot konstruktion. Tillkommande arbetsuppgifter skulle då kunna vara konstruktion av el ritningar i AutoCad miljö, PLC-programmering och idriftsättning av anläggningar. Alla anställda inom Styrlogic som visar rätt intresse och hunger ges alltid chansen att få utökade arbetsuppgifter då det gynnar båda parter, vi är ett litet företag och breddkompetens hos våra anställda är en stor fördel.

Vi söker dig som har:

- El-teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande
- Körkort B
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Erfarenhet med elarbete eller motsvarande
- El-behörighet är meriterande

Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande, vi kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Email Mejla Styrlogic AB
Område Täby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://styrlogic.se/
Sista ansökningsdag 10 nov (51 dagar kvar)