Servicestjärna till Täby!

Servicestjärna till Täby!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Vår kund i bilbranschen söker en servicestjärna till deras kontor i Täby. I rollen som servicerådgivare kommer du att hjälpa kunder som besöker bolaget eller ringer in via telefon. Du ser till att kunden får ett förstklassig bemötande och får hjälp med sitt ärende.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:
  • Ta emot besökare som kommer till anläggningen
  • Ta emot inkomna samtal och hänvisa till rätt avdelning
  • Förbereda ordrar och underlag för morgondagen
Detta är ett konsultuppdrag där du kommer att bli anställd via oss på Studentwork men arbeta ute hos vår kund. Vår kund ser detta som ett långt samarbete med stora chanser till ett långt samarbete förutsatt att båda parterna är nöjda.

Din profil
För att söka den här tjänsten vill vi att du innehar körkort B samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Vi tror också att du uppskattar att arbeta i ett team med högt tempo och drivs av att få ge högklassig service och har en problemlösande inställning. Det är meriterande om du tidigare arbetat i en roll med flera bollar i luften, förslagsvis på en bensinmack eller inom hotellbranschen.

Kan detta vara utmaningen för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!
Vi intervjuar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Om studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 dec 2020 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.