Truckförare på dagtid sökes för extraarbete i Täby

Truckförare på dagtid sökes för extraarbete i Täby

Nu söker vi en truckförare på deltid. Arbetet sker ute hos vår kund i Täby och arbetspassen sker under dagtid måndagar-fredagar.

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning en flexibel truckförare som söker ett extraarbete. Vår kund är belägen i Täby och bedriver importverksamhet av italiensk mat och dryck. Som truckförare på kundföretaget kommer du framförallt jobba på torr- och kyllager men även kunna hoppa in och hjälpa till i fryslagret vid behov. I dina arbetsuppgifter ingår truckkörning och plock från lista. Var du plockar beror på behov och det krävs därför att du kan prioritera och arbeta självständigt. Arbetstiderna varierar under dagtid men är förlagda inom lagrets öppettider måndag till fredag 06.00-20.00, för att vara aktuell för denna tjänst är det viktigt att du kan ta 2-3 pass per vecka.

Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund i Täby. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänst är det ett krav att du uppfyller kriterierna nedan:
  • Du har truckkort A och erfarenhet av att köra truck.
  • Du studerar på universitetet, Komvux eller har ett annat extrajobb på minst 50% med en stor flexibilitet att jobba extra under vardagar, på dagtid.
  • Du har ingen anmärkning i polisens belastningsregister. En kontroll kommer att genomföras vid intervjutillfället
  • Du talar och skriver svenska obehindrat.
  • Du är strukturerad och ansvarstagande med en förmåga att se vad som behöver göras.
Låter tjänsten intressant? Ansök redan idag, vi går igenom ansökningar löpande!
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com