Teamledare och montör till Täby

Teamledare och montör till Täby

Är du tekniskt intresserad och vill jobba med att installera, montera och testa maskiner? Är du en kommunkativ ledare? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi en montör samt biträdande arbetsledare på heltid med start omgående.
I rollen som montör är det dina arbetsuppgifter att montera, installera och testa olika maskiner samt säkerställa att maskinerna är fullt funktionella innan de levereras ut till slutkund.

Utöver detta kommer du även jobba som biträdande arbetsledare. Då ordinarie arbetsledare inte finns på plats kommer du ansvara för att arbetsuppgifterna fördelas och utförs inom givna tidsramar. Du coachar och stöttar en grupp om 7 montörer med mål att skapa effektivitet i det dagliga arbetet.

Tjänsten är på heltid och är förlagt under vardagar 8-17. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på StudentConsulting och uthyrd till kund. Chans till övertag finns.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är tekniskt intresserad, lösningsorienterad och som alltid har en positiv inställning. Du är noggrann, ansvarstagande och tar gärna en ledarroll. Du har ett mekaniskt intresse och har lätt att följa instruktioner, både på Svenska och Engelska. Vidare är du snabblärd och effektiv. Truckkort är meriterande och likaså om du har erfarenhet och/eller är kunnig inom datasystem. Du trivs med att jobba både i grupp och självständigt. Det är meriterande om du kan spanska, men det är inte ett krav.

Låter detta som något för dig? Sök redan idag då intervjuer sker löpande
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se