Studerande webbutvecklare sökes till konsultbolag inom E-handel!

Studerande webbutvecklare sökes till konsultbolag inom E-handel!

Studerar du webbutveckling eller systemutveckling och är intresserad av att arbeta extra som webbutvecklare vid sidan av studierna? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en driven student till vår kund. Kunden utvecklar och driver E-handelsplattformar på internet. Företaget bedriver import och export av ett flertal olika försäljningsprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet. Företaget utför konsulttjänster inom E-handel och marknadsföring på internet.

Rollen som webbutvecklare innebär att man kommer hjälpa till med drift och utveckling av kundens egenutvecklade e-handelsplattform. Vår kund ser långsiktigt på personen och i ett väl fungerande samarbetet finns stor utvecklingspotential inom företaget.

Tjänsten innebär att man kommer bli anställd av oss på Student Consulting och uthyrd till vår kund. Vi ser att man gärna kan arbeta minst 2 dagar i veckan men kunden är flexibel i hur arbetstiden fördelas och arbetet kan även ske hemifrån eller ute hos kund i Täby. Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är i mitten/slutet av din utbildning och vill använda dina kunskaper i arbetslivet. Du som söker studerar Datateknik, Datavetenskap och Webbutveckling alternativt Systemvetenskap och har ett genuint intresse för webbutveckling. Tjänsten kräver att du har god kännedom om PHP, MYSQL, InnoDB OCH MVC-ramverk. Du ska även ha kunskap om HTML, CSS, Javascript med jQuery och det är meriterande om du har kunskaper inom responsiv design. Har du kunskaper inom serveradministration såsom konfigurering av LAMP-miljö, installationer av cron-script samt Linuxkunskaper såsom pakteinstallation och SSL-certinstalaltioner är detta meriterande. Har du också kunskaper inom scriptspråk/shell exempelvis Pearl eller Bash är det meriterande. Du ska gärna ha en Github och goda kunskaper i Svenska och Engelska är krav.

Som person är du ansvarsfull, positiv, driven och kreativ. Du är bra på problemlösning och du gillar att ta egna initiativ. Du är även kommunikativ och gillar självständigt arbete. Känner du att beskrivningen passar in på dig? Tveka inte att söka!
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se