Skincity söker paketerare till lager i Täby

Skincity söker paketerare till lager i Täby

Är du noggrann och effektiv med ett stort tålamod och söker en extra tjänst att ha parallellt med studier eller annan huvudsaklig sysselsättning - då är det kanske dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu dig som vill jobba som paketerare hos vår kund Skincity i Täby. Skincity är experter inom hudvård och auktoriserade återförsäljare av de varumärken som säljs. Företaget startade 2011 och redan 5 år senare utsågs det till årets E-handel.

I rollen som paketerare kommer du att slå in de hudvårdsprodukter som kunderna beställer via näthandeln. Att arbeta som paketerare är en extremt viktig uppgift hos Skincity, varje paket packas med kärlek och största noggrannhet för att varje kund alltid ska få samma upplevelse när de öppnar paketet.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av StudentConsulting men jobba hos Skincity i Täby. För att vara aktuell för denna roll behöver du kunna jobba dagarna runt Black Friday och jul då de har störst behov. Utöver detta bör du ha ett flexibelt schema för att kunna hoppa in med kort varsel. Arbetstiderna kommer att vara förlagda på dag och kvällstid.

Låter detta intressant - Ta chansen att bli en del av StudentConsultings studentpool i Stockholm. Utöver detta uppdrag kommer det finnas stor möjlighet att även jobba på andra konsultuppdrag runtom i stockholmsregionen.

Utbildningen för denna tjänst kommer att vara 15:e oktober, därav är det viktigt att du är tillgänglig denna dag.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten är du studerande alternativt har du en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
Då paketering är en viktig del hos vår kund är det därför viktigt att du är noggrann och pysslig samtidigt som du är effektiv.
Du ska även vara ansvarsfull och kunna jobba tillsammans i team. Det är meriterande om du har erfarenhet från tidigare lagerarbete eller intresse för hudvård.

Stämmer detta in på dig? Sök då tjänsten redan idag.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com