Säljsupport/ Customer Care medarbetare sökes till företag i Täby!

Säljsupport/ Customer Care medarbetare sökes till företag i Täby!

Är du Serviceinriktad, lösningsfokuserad och ansvarstagande? Har du dessutom tidigare erfarenhet från kundservice, orderhantering eller säljsupport? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi en Säljsupport/ Customer Care medarbetare på heltid till vår kund i Täby. Tjänsten startar omgående och kommer att pågå i 2 månader med chans till förlängning för rätt person. Vår kund är ett familjeägt företag som är aktiva inom kolonialvarubranschen.

I rollen som Säljsupport/ Customer Care medarbetare ansvarar du för att ge utomordentlig service, säkerställa kundnöjdhet, säkra intern administration och merförsäljning. Du kommer att vara ansiktet utåt och hjälpa företagets kunder till en professionell och serviceinriktad upplevelse. Dina arbetsuppgifter innefattar orderhantering, reklamationshantering, leveransstatus, förseningar och daglig kommunikation och råd vid nya beställningar av produkter med kunder både via telefon och mail. Inkommande ärenden varierar och kan bland annat handla om faktura- och produktfrågor.

Säljsupport är en central roll som kräver god kommunikativ förmåga samt förmågan att vara lösningsorienterad. Du bör ha ett stort intresse av att arbeta i nära kontakt med företagets B2B-kunder.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men jobbar hos vår kund i Täby. Uppdraget beräknas starta omgående och initialt pågå till slutet på december med chans till förlängning.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Detta söker vi:
Vi söker dig som uppfyller följande krav:
  • Du har tidigare arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom kundservice, orderhantering, säljsupport eller motsvarande
  • Erfarenhet av lager/transport är meriterande
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Flytande kunskaper i svenska, muntligt som skriftligt
  • Goda kunskaper i engelska, muntligt som skriftligt
  • God datorvana och kunskaper i Officepaketet (Word och Excel)
  • God vana av arbete i större affärssystem, MS-Office och datorvana
Som person ser vi att du är van att ta ansvar och arbetar strukturerat. Du är en relationsbyggare med mycket god förhandling- och kommunikationsförmåga. För att passa i rollen tror vi även att du är prestigelös, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. För dig är en nöjd kund det viktigaste i ditt arbete.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se