Resekonsult med erfarenhet av Linkonline sökes till företag i Tyresö

Resekonsult med erfarenhet av Linkonline sökes till företag i Tyresö

Är du serviceinriktad med ett intresse för resebranchen? Har du tidigare erfarenhet av att jobba i bokningssystemet Linkonline i minst 6 månader? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu en resekonsult på heltid för uthyrning till vår samarbetspartner i Tyresö.
I rollen som resekonsult hjälper du företagets kunder via telefon, mail och chatt med att lösa resebokningar, biljetter, ombokningar etc. Tjänstens placering är i Täby, närmare bestämt Skrubba, och arbetet är förlagt måndagar till fredagar. Kvällar och helger kan förekomma samt beordrad övertid. I dagsläget består arbetsplatsen av 6 medarbetare, men då företaget växer behöver man nu förstärka upp med ytterligare en person.

Detta söker vi:

Vi söker dig som tidigare har jobbat i resebokningsprogrammet Linkonline, utöver det ställer vi inga specifika krav på tidigare arbetslivserfarenhet, utan lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du är en serviceinriktad och noggrann person brinner för att hjälpa och göra kunderna nöjda. Krav för tjänsten är att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Vidare bör du ha god datorvana med förmågan att administrera samtidigt som du har kunden i telefon.

Låter tjänsten intressant? skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer och uval sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat för tjänsten!
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se