Lagerarbetare sökes till importföretag av italiensk mat och dryck i Täby!

Lagerarbetare sökes till importföretag av italiensk mat och dryck i Täby!

Har du truckkort A, bor i närheten av Täby och är intresserad av en heltidstjänst omgående i ett spännande företag - då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är belägen i Täby och bedriver importverksamhet av italiensk mat och dryck. Som lagermedarbetare på kundföretaget kommer du att jobba i fräscha lokaler tillsammans med ett härligt team. Du ges möjlighet att rotera mellan torr-, kyl- och fryslager utifrån var behovet är som störst. I dina arbetsuppgifter ingår truckkörning och plock från lista. Var du plockar beror på behov och det krävs därför att du kan prioritera och arbeta självständigt.

Arbetstiderna är belagds måndag till fredag under konstorstider. Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du kommer vara anställd hos StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Vi söker dig som har truckkort A, bor i närheten av Täby och är ute efter en heltidstjänst inom lagerverksamheten. Du är noggrann samt talar och skriver svenska obehindrat. Vidare är du positiv och trivs med att arbeta i team.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com