Ekonomiassistent med intresse för marknadsföring sökes till Comfortzone!

Ekonomiassistent med intresse för marknadsföring sökes till Comfortzone!

Har du något eller några års erfarenhet av en roll som ekonomiassistent och är ute efter din nästa utmaning? Tycker du om att både arbeta med både ekonomi men även med spännande och kreativt marknadsföringsarbete? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Comfortzone är innovatören bland dagens frånluftsvärmepumps-producenter. De ligger hela tiden i framkant med ny energieffektiv teknik som förser tusentals svenska och utländska hem med hela dess värme- och varmvattenbehov. Ventilation och frisk inomhusmiljö får man på köpet. En av de senaste innovationerna är att de i en och samma värmepump kan erbjuda såväl värme som komfortkyla. Comfortzone ägs till 100% av den holländska industrigruppen Inventum Beheer B.V sedan augusti 2020. Inventums avsikt är att bistå Comfortzone i fortsatt tillväxt och ökad försäljning i Sverige och hela Europa.

Vi söker nu för Comfortzones räkning en ekonomiassistent till deras huvudkontor i Täby. Du kommer framförallt arbeta tätt tillsammans med Comfortzones ekonomichef i en stöttande roll, samt en del med företagets marknadsföring. Du kommer ha allt stöd du behöver av ekonomichefen men samtidigt få möjlighet att arbeta med mycket eget ansvar och potentialen att växa i din roll är stor. Du kommer hantera breda arbetsuppgifter där du bland annat kommer att arbeta med att:
  • Löpande bokföring
  • Fakturahantering
  • Hantera leverantörsfakturaflödet
  • Kundfakturering
  • In- och utbetalningar
  • Kund och leverantörskontakter
  • Vara behjälplig vid månadsavstämningar/månadsbokslut
  • Vara behjälplig i kontakten med deras externa lönekonsult
  • Stötta marknads- och säljchefen i vårt arbete med marknadsföring och sociala medier
Tjänsten är på heltid och är en direktrekrytering vilket innebär att du blir direktanställd av Comfortzone och vi på StudentConsulting enbart sköter rekryteringsprocessen. Du kommer att arbeta på deras huvudkontor i Täby i närheten till goda kommunikationer. Företaget har även egna parkeringsplatser för sin personal. Tjänsten tillämpar sex månaders provanställning och förväntas starta upp i augusti, och är ett långsiktigt behov. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en avklarad eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller redovisning. Vidare har du även något eller några års erfarenhet av en liknande roll sedan tidigare som ekonomiassistent. Särskilt viktigt är att du har praktisk erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem med de typiska flödena och arbetsuppgifterna inom en ekonomiavdelning. Du har god system- och datorvana, där du inte ser några problem i att sätta dig in i nya system. Du har en grundläggande förståelse för Excel och är intresserad av att lära dig mer. Du är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift, då Comfortzone är en del av en internationell koncern.

Som person är du driven och motiverad i din arbetsroll och tar stort eget ansvar. Du motiveras av miljöer där du har möjlighet att utvecklas tillsammans med dina kollegor. Du har en vana av att driva ditt eget arbete framåt, och tar dig gärna an nya arbetsuppgifter. Vidare är du prestigelös i din natur och stöttar gärna upp där behovet finns. Du är analytisk och problemlösningsorienterad i ditt tankesätt.

Comfortzone sätter stor stolthet i att ta hand om sina anställda och erbjuder en bra arbetsmiljö och schyssta villkor. Företaget är anslutet till Teknikavtalet Unionen/Sveriges Ingenjörer/Ledarna. Som anställd har du bl.a. 30 dagars betald semester, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Varmt välkommen att läsa mer om Comfortzone i deras interaktiva broschyr: https://www.sebroschyr.se/ComfortZone2022/MailView/

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 10 juni 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com