Customer Support sökes till Granarolo Nordic för direktrekrytering!

Customer Support sökes till Granarolo Nordic för direktrekrytering!

Söker du ett utvecklande arbete där du har möjlighet till stor lärdom? Har du även ett stort intresse för mat? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Granaolo är verksamma inom livsmedelsbranschen och är den största italienska mejerigruppen. Granarolo Group är ett välfungerande kooperativ som ägs av 700 italienska mjölkbönder som alla sätter stort värde i att bevara den italiensk traditionen och hantverket. Vidare lägger dem stort fokus på kvalité och hållbarhet. I Sverige representerar dem även några av de största Italienska varumärkena inom livsmedel. Nu söker Granarolo Nordic en Customer Support till deras team. Där kommer du att arbeta i en bred roll med utvecklingsmöjligheter och dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
  • Innesälj
  • Intern & extern support
  • Orderhantering
  • Hantera inkommande ärenden från kunder och konsumentkontakt via telefon
Uppdraget är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt av kund och arbetar på deras kontor i Täby. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är vardagar kl. 08.00-17.00. Uppdraget beräknas starta augusti och sträcker sig tillsvidare.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har avklarad gymnasieutbildning. Det är meriterande med någon form av arbetslivserfarenhet sedan tidigare gärna inom butik, försäljning eller service. Vidare har du goda datorkunskaper och ett stort intresse för mat. För vår kund är det viktigast hur du är som person; Du är en glädjespridare med en hög arbetsmoral. Vi ser även att du är flexibel, driven och initiativtagande, samt har goda kunskaper i svenska och engelska. Låter det här som något för dig? Ansök då idag!

Sökord: Costumersupport, Kundtjänst, Försäljning, Direktrekrytering, Heltid

Sökord: Costumersupport, Kundtjänst, Försäljning, Direktrekrytering, Heltid
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com