Butikssäljare med fokus på företagsförsäljning till Flinks Järn

Butikssäljare med fokus på företagsförsäljning till Flinks Järn

Har du jobbat med försäljning inom bygg, industri eller liknande? Är du en skarp försäljare som är redo att ta nästa steg och jobba mot proffs- och företagskunder? Då är du den vi söker!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi två butikssäljare med start omgående. Flinks Järn har fem butiker runt om i Stockholm placerade i Täby, Bromma, Hornsberg, Globen och Sätra. Placeringen är flexibel.

Flinks Järn erbjuder ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i ett framgångsrikt, välskött och mycket expansivt företag.

I rollen som butikssäljare kommer du att jobba med försäljning mot proffs och företagskunder inom bygg och industri. Du kommer bland annat sälja verktyg, maskiner, skyddsutrustning och industriförnödenheter till proffsmarknaden. Du kommer att ha ansvaret för en specifik varugrupp gällande dess inköp och försäljningsaktiviteter. Dessutom kommer du sköta direktkontakten med företagets leverantörer. Företaget har drygt 20 000 artiklar på som du dagligen kommer att sälja till butikens kunder. Du kommer få möjligheten att specialisera dig inom en produktgrupp, baserat på vilken grupp du finner mest intressant. Arbetet sker i grupp och växlar mellan olika butiksrelaterade arbetsuppgifter.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men att du kommer att bli anställd direkt hos vår kund. Tjänsten är på heltid med varierande arbetstider. Varannan vecka jobbar du 05.50-15.00 mån-tors samt 05.50-13.00 på fredag och varannan vecka 07.50-17.10 mån-fre med viss flexibilitet.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet från rollen som butikssäljare inom bygg, industri eller liknande och som har en hög servicekänsla.Du strävar alltid efter att ge kunden ett proffsigt bemötande och har en målsättning att snabbt läsa på och lära dig om företagets produkter för att ge dina kunder ett påläst intryck. Vi söker dig som är en lagspelare och som lätt kommer överens med personer i din omgivning. Det är mycket meriterande om du tidigare har jobbat med proffs-försäljning eller arbetat som hantverkare själv.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se