Stjärnsäljare till Telecom med avdelningsansvar

Stjärnsäljare till Telecom med avdelningsansvar

Vi söker efter vår nya Senior Sales till Telecomavdelningen!

Har du en passion för försäljning och ledarskap, samt vill arbeta med en av branschens mest fördelaktiga provisionssystem? Då är det dig vi söker som Senior Sales på Telecomavdelningen i Täby!

Arbetsbeskrivning
I rollen som Senior Sales har du en nyckelroll för varuhusets framgång. Du är ansvarig för din avdelning och den övergripande försäljningen av produkter och tjänster. Vi ställer höga krav på dig och förväntar os att du alltid agerar som en förebild, båda vad gäller attityd och engagemang. Du driver avdelningen tillsammans med ditt team med fokus på kundvård, försäljning och lönsamhet. Du kommer att få tydliga mål för både din egen och avdelningens försäljning som sedan följs upp och ligger till grund för det generösa provisionssystem som erbjuds. På MediaMarkt har du möjlighet att sälja alla operatörers lösningar och sortimentet på telefoner är stort.

Vem är du?
För att lyckas i rollen behöver du vara ett aktivt och synligt bollplank för ditt team för att kunna coacha och utveckla dem i deras roll. Vi tror att du antingen har erfarenhet från en ledande befattning inom Telecom, alternativt att du tidigare arbetat inom Telecom men för närvarande arbetar i ledande befattning i en annan bransch. Ledarskapet är en mycket viktig del som vi lägger stor vikt vid, samtidigt som vi gärna ser att du även har en djup kunskap gällande det produktområde du kommer arbeta inom. Du har ett gediget intresse för hemelektronik, en förmåga att delegera och en vilja att få människor omkring dig att växa. Du är en högpresterare som drivs av utmaningar och av att uppnå uppsatta mål. Det är meriterande om du har dokumenterade säljframgångar eftersom DU kommer vara den som ska visa vägen och driva avdelningen framåt!

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
  • Marknadsmässig fast ingångslön.
  • En av branschens mest fördelaktiga provisionssystem utan övre gräns.
  • Utbildning inom säljteknik och abonnemangsförsäljning.
  • Interna karriärmöjligheter.
Du får samtidigt anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Ansökan
Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2019-05-12. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.
För frågor eller funderingar vänligen kontakta Aida Gorrjiyan, Administrativ Chef på gorrjiyan@mediamarkt.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Butik
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?