Sommarjobba på MediaMarkt Täby Centrum!

Sommarjobba på MediaMarkt Täby Centrum!

SOMMARJOBBA I VÅRT NYA VARUHUS I TÄBY CENTRUM!

Vi utökar bemanningen under sommaren och söker därför drivna och ambitiösa medarbetare till sälj och kassa/service.

I rollen som butikssäljare på MediaMarkt arbetar du huvudsakligen på någon av våra olika säljavdelningar: Data, Spel, Telecom, TV/HiFi eller Vitvaror. Denna roll innebär att du ska agera MediaMarkts ansikte utåt och se till att de kunder som lämnar varuhuset alltid gör det med en positiv bild av oss som bolag. Men du är givetvis behjälplig på samtliga avdelningar och expedierar kunder där dem är.

I rollen som kassa/service arbetar du i vår kassalinje och servicedesk. Denna roll innebär att du ska agera MediaMarkts ansikte utåt och se till att de kunder som lämnar varuhuset alltid gör det med en positiv bild av oss som bolag. Utöver att arbeta i kassan kommer du att sälja försäkringar och tillämpa övrig merförsäljning. Det dagliga arbetet i kassan/servicedesk innebär att du tar emot kunder och hjälper de vidare, registrerar försäljning av produkter i våra kassaterminaler och hanterar försäljning av tillbehör och försäkringar.

Vi söker flera pigga och drivna medarbetare som vill bemanna vårt varuhus under sommaren. Tjänsterna är på deltid i varierande omfattning. Det rör sig om sommarvikariat men vid goda resultat kan det givetvis bli aktuellt med en fortsatt anställning.
Ett krav för anställning är att du finns tillgänglig för arbete under perioden 20190617-20190818. Arbetsintroduktioner börjar i juni.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som butikssäljare får du gärna ha erfarenhet från försäljning inom detaljhandeln och du bör ha mycket god produktkunskap inom det produktområde du söker dig till, alternativt att du har ett brinnande intresse för de produkter du kommer att sälja.
Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar och tycker om att arbeta i ett högt tempo.
Du är serviceinriktad, brinner för försäljning och tycker om att arbeta i team samt att uppnå mål genom samarbete.
Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik samt inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Har du utbildning med inriktning mot Handel är detta meriterande.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?

Som anställd hos oss får du en rolig och omväxlande roll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.
Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.

Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till dessa tjänster.

Är du intresserad?
För frågor och funderingar vänligen kontakta: Aida Gorrjiyan, Administrativ Chef på gorrjiyan@mediamarkt.se
Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2019-05-08. Urval sker fortlöpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Som en del i rekryteringsprocessen kan vi komma att begära ut utdrag ur belastningsregistret.

Ange i din ansökan vilken/vilka avdelningar du är intresserad av att jobba på!
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Försäljning, Butik, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 8 maj 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?